От якби не їхня гомофобія, виростили би свого анти-Тьюрінга і Енігму би ніхто не розшифрував. (не моє - цитую кухонні зависалова 80-90-х ))))
тут ви , як прогресивні кризові манаґєри , поцілили в самий важливий бліндаж Буквально вчора возив свою німкеню на депозитарне побачення до носія арійської деенка, через декулька днів знову мають переспати й тоді очікуватиму на дивіденти . Тож ще не все пропало . Хоча чув від одного діпутата шо собакіренами вже не братимуть бо їх важко конвертувати та вони не зручні для логістів через свою різноманітність в екстер'єрі та рабаритах . З першого березня самим ходовим валюторезервним засобом будуть горобці , а для розрахункових операцій зовнішньої позики - синички .
Та нема вже на теренах міста та передмістя ніякої живності, ви їх всіх всім своїм загарбницьким колгоспом потравили усякими хімікаліями (тими що без ГМО). Що тєпєрь скажитє, а?
всьо , вже всьо хомка ... я ж вам показував чим тепер дядькоКо займаються - а ви неуважно йому під ноги дивилисі , гапитаю ? https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-12546#post-12965812
Мабуть я. Он бачте, пульт з червоною кнопкою і можливістю превратить все в радіоактивний пєпєл! Якщо дадуть заїхать то сфоткаю зарплатний циплик.
Роздобув собі магнітофона Союз 3 стерео, кучу бабін,колонки 90 Вт Піонер, ще поїду усілок заберу, відіокасет і магнітофон і буду ретро вечірки робить.
і в мене точно такі коробки для бабін ...крутяк крутецький був в 80х... інколи кручу свого Юпітера 203 в гаражі
Та в мене родствєнік , царство йому небесне Юзік Вальдмович жив тоді шикарно, 90-ті, а в нього маг, колонки, відіоплеєр ще стола потрібно забрати, 100 % там червінці золоті.
в мене теж такий є на горищі тіко Мередіан вже 4 паломніка напрошу.ться наподивитись крам і ревізію зробить
Колись я на бабінному і касети слухав. Тільки швилкість здається крутив. Плівку заправляв так само. Давно то було, ще коли панК жовтенятком був.
В мене корпус від телефункена є. Думаю туди приймача вставити. Бо середину колись тут подарував камраду Радіо. Там лямпи були з курками.