Доброго ранку шановному панству!Нас вчора чуть не засипало серед зими...зараз вітрище із заходу,насилу по хліб до лавки докрутив велом,зато назад тіки пару раз крутнув щоб рушить
Вітаю панове, -5С, сонячно , гарно, сніжок, легенький морозець Нова партія майже мопедів, привезли на ремонт сказали мопеда завів, заведи і бензогенератори то оце зараз по салярку і бензин і буду назаводить.
Можливо людина вже давно влаштувалася на хвабрику РОШЕН і тепер у неї все в шоколаді, а ви все дістаєте запитаннями, де та куди... Заздрять мовчки (с)
Та, то найобки єщо муйня. Вот я чітав кнігу “Дєтство Геббельса” називається. От заїпісь книга. От ані как-то з Кальтебрунером знайшли бомбу і, от пацани, не іспугалісь, падлажилі учітєльніце в кабінєт. Учітєльніца заходить і каже: “Дєті, ауфідерзейн”, а Геббельс не іспугався, як уйньот той бомбой, так учітєльніцу увєзлі дактара і обнаружилі у нєйо нєнормальниє сокращенія влагаліща. Це изда по нємєцкі. От нєйо муж потом ушов. )М(
ну якщо хтів вас за клуню вести - то таки живий і здоровий! мо хто знає що в нього з компом? в мене є старенький нєвостєбуваний - могу підкинути частини або і цілого - всерівно стоїть пилиться...
Агі, я так в Сільпо колись з важним видом понабирав до пива різних сушених кальмарів то осьминогів, потім виявилось, 65 грн то за 100 грам. P.S. Фотка стара
Там не всё влезло. Есть пункт такой: не рекомендуется использовать повторно. Зная так как сам это читал когда то)))
нівапрос...куда?..тільки він раельно старенький але робочий...пів року тому коли навернувся мій то його витягував на пару днів...