ти про мене дуже поганої думки. а мо просто ще не знаєш що в америці вже давненько є купюри номіналом у 1000 долярів. але в іншому ти майже вгадав. тілько зара криза через ту войну то 1 кіло снігу іде за два кіла американських грошей номіналом 1000 долярів кожна.
Є й більшого номіналу , але вони не ходять в оббігу . То раніше іх використовували для розрахунків між банками , але мать зара вже й не друкують .
таке вже усі і забули, зараз кожен штопора має. це не те що за своєтів було що вина багато а штопорів ніц. але за совєтів щоб не разгепати пляшку корок навпаки у пляшку затовуквали а після як вино випили то шворкою корок з пляшки діставали щоб пляшку здати. отакоєот
І я усіх вітаю. У мене +5 та вітер такий як-би жид у лісі повісився. А солярочка по 4,59 злотого - шкода, що цистерни не маю.
вітаю. якраз саме для вас в мене є цистерна. http://reibert.info/threads/kak-dostat-zapchasti-s-bochki.561433/#post-5956038 вам цестерна а мені що там є. всьо чесно
Красно дякую, цистерну дешевше тут на місці організувати, а от з наповненям трішки зачекаю - тіки що по ТБ сказали, що пальне подешевшає і буде коштувати менше ніж 4зл.
Як від чого від того ж доляра . Ціна на нафту в доларах наче й впала , але гривня відносно долара впала ще нижче . Ото й маємо такі ціни на пальне . Де це Консерватор ? Мать сніг переважує і рахує кіко гешефту матиме .
Ну тоді курс від фонаря. Щось я не вірю що банкіри чи зацікавлені в цьому "громадяни" не беруть участь у розгонах курса.Саме легше спихнути все на інфляцію і війну.
Оце постріляв у снігурів, зґвалтував данєцкую бабушку, розіп`яв русскаВа младЄнца, попив його крові, кинув зігу в Карпатах...Тепер можна і відпочити. Так! А що це ви тут без мене ділите?
а борщу наварив з руцкаізичнава рібйонка? отож бо що ні! ану мерщій борщ варити поки мНясо не зіпусвалось. бо зара з кацапським мНясом скрута велика, мало їх залишилось. отакоєот. а ви кажете