В мене теж глуха,літній душ, криши нема,вночі таки темновато митись .Я ліхтариками газонними підсвічував на сонячних панельках.
Понятно ...Шоб у соседей быстрее глаза разлипались ? У меня бы в таком эконом классе пол торса из амбразуры вывалилось бы ...конечно если бы в дверь вошел .... Ночью можно и не мыться , грязи не видно и чистенький вроде ....
та сусіди там старі геть,воно їм вже не цікаво,а от сусідка через хату,то вже зовсім друга розмова ширина дверей десь 60ять см.я влазю прямо,не боком,а жінка взвгалі з розбєга
не правільна проповідь ближньому своєму, псує всю релігію. А так би причастіє було б, свіже чеське пиво.
Всім доброго дня. Візьот, у мене сьогодні світу білого не видно було. Точніше тільки білий і бачив, аж фури поставали. Терру зібрав на телескопічній штанзі, літій до неї зібрав, завтра вдома і таке свинство. Знову ремонтом квартири займатись
Доброго всім вечора,холодно...Бррр. Хлопці,я розумію що до пьятниці важко дотерпіти.Ви ж хоть під спойлер ховайте голяків !Дитина ж бачить,несподівано таки.