Вітерець посилився, бо тікішо виходив палити на свіже повітря , буду відпочивати, доброї ночі і готуємося до рибного дня..
Добраніч Панству! Питання. Чи є тут серед Панства знавці телескопів? Гадаю, хтось підглядає зірки! То, цей о, дайте пораду який взяти, так щоб років з 10 не обновляти... Отаке. Коштів є до десяти тонн гривень.
Ну а процес та поговорити краще в теплій кухні за столом біля миски три смажених карасів та 0.5 дві доброго самограю
Привітався , пінтура 0 , гембатий так дує шо аж відра кругом хати льотають . збираюсь до базарю а звідтів на тєжку працю ...
Доброго ранку рибного дня, -3 на вулиці і трохи насипало білих мух, кава з молоком і на працю. Буде час буду кнопати, гарного всім дня.
Доброе утро. Вкусный итальянский кофе выпит. За окном таки примёрзло, сракопад (вчера дождь со снегом был). Всем вкусного кофе, тепла в душе и хорошего настроения.
Доброго ранку. +2, губатий дме, вночі взагалі шторм був. Всіх з рибним днем. Піду тєжко працювати, бо начальство щось як здуріло, напевно хотять попрощатись зі мною. Треба придумати якусь стратегію. Всім гарного дня, смачної рибки, міцного здоров’я і удачі.
Вітання шановному панству!Снігу навалило,аж десь 1см.їздив таки в район,бо вчора неполучилось,то дорого слизота...хотів до приходу св.Б.заскочить,то батько підганяв,бурчав сидів збоку...