1)Газета Нова рада 5 січня 1919. 2)Федір Швець зачитує Акт Злуки. 3)Універсал_Злуки. 4)план урочистого свята об’єднання Українських земель. З газети Україна 21 січня 1919 року.jpg цікаво а сьогодні свята в Києві будуть чі не на часі?
Фастів, листопад-грудень 1918 року. Почесна варта січових стільців вітає приїзд Головного отамана Симона Петлюри
Вітаю шановне панство! Свята скінчились - пора втілювати в життя плани, мрії та ідеї. В мене перший пішов. На вихідних пройшов курс з домедичної допомоги та отримав сертифікат. Сертифікат - фігня, а от знання корисні. Найбільшим ударом чи то враженням було те, що є люди які дуже далеко від... логіки. Я дивувся з людей які не можуть дати раду банальній кровотечі з носа, тепер розумію що це не найгірше. Погано, коли людина має бажання допомогти, але зовсім не розбирається в питанні, в такій ситуації треба надіятись, що хоч гірше не зробить. тому бажаю, щоб всім нам траплось побільше розумних людей і поменше дураків і з ініціативою
Що скажете по маНеткам, знайшли сьогодні, дав Крузера свого напокористуватись за % і сказав де шукать майже від фонаря.
а як ви вгадали ? то пробна партія, вже 4 аурси і 10 динариків в мошнах прикопали, парочку в нашому регіоні.Ждьомс копу. ну і на віоліті памагітє апрєделіть.
Доброго вечора, весь день або зайнят, або інтернет ледь тягне, ножик наборний тож можливо зекпром, аби різав те що треба, а решта дрібниці . Обіцяли опади, а крім вітру і якоїсь мрякі ніц не має . Гарного всім вечора.
Може ручка і наборна зекпром а от клин та гарда схоже на режика масонських шпійонів,клейма треба шукати або самому бити
Та точно зекпром,то батьків холодняк))).Він працював на ГИЯ в МОПСі а там поряд цегельний завод і зеків повно було,можливо виміняв.Теж вітрюган ,мряка така що з криш тече.Жах...
Зі стріх вода ледь капає, а от вітерець місцями був по дорозі прямо в очі тож не дуже приемно було, коли в спину якось краще .
Ходив на вулицю по боекомплект для груби,періще дощ. А мордокнига таке нагадування прислала за аналогічний період минулого року...
Так ))),я ще в цьому році не ходив...Батько двічі вже їздив,трохи наловив.Я чекаю хорошого льоду,снігу і морозу
Їздив по справах минулого року, бачив картину пів озера покрито кригою, ото як похолодало, на кризі сидів хтось рибалив , не зупинялися фото зробити но виглядало цікаво, бо на протилежному боці можно було з берега лапати на вудку .