Доброго ранку. гарного настрою,на всю добу. з повагою. люстрация спортсменов. новій вариант.Принц персии.
це якась мацкальська картінка- он і гармошка і етикетка на пляшці не наша... а бегемотика манюнького шкода )))
я думав,що три дні буде така погода, як в той день,коли була веселка. Вчора було сухо та трохи сонячно.
Це прогноз... Якщо пам'ятаєте я писав про три дні стабільної погоди або сухої, або опадів. Тобто малося на увазі наступних три дні.
Це не мій прогноз - народний... Я якось на нього не дуже звертаю увагу. Зараз у мене дощ ніби зупиняється, то може ще вдасться і десь сходити. Дощ надійшов зі сторони Яремче. А от на південь у районі Я...нова здається його і не було - небо ніби чисте.
вітаю. а в мене сухо і майже сонячно. З.І. +7. і таки був дощик. але невеличкий а мо то просто туманець.
http://reibert.info/threads/kak-dostat-zapchasti-s-bochki.561433/#post-5955182 дуже цікава тема. піду теж якуюсь пораду підкину.
в мене ще торічний сніг залишився, але трошки. тільки для себе. розкидаю на новий рік та і буде в мене свято а ти сиди під пальмою але обережно щоб кокосом по макитрі не отримав.
Ой і не питайте краще . Бо зара напише що 1кг минулорічного снігу міняє на 1кг талярових купюр номіналом по 100 .