друже не треба водити людей в оману. нема у києві такого, нема. я видео бачів. чисті шляхи,жодного сліду снігу. сам великий вождь якому усі по три рублі повинні нести на своїй колисцею разом з холопами вулицями києва їзде. от якби там таке було він би поїхав? ні! бо якщо-б застряг були-б вибори завчасні.
їдь! але ліпше на бардакє. біс його знає тих вождєй. мо він по своєму маєточку їздив. як вернешся то звіта тут напиши. що сподобалось у столиці, що ні, як зустрічали та як пригощали. чи є сніги чи нема. а мо там у далекому києві взагалі зараз сакура квітне а ми її пелюстки за сніг прийняли.
Про байдарку слушна думка. В новинах знов дамбою лякали. А як не приведи Господи і справді не витримає? Цікаво,чи обранців у раді підмочить?
У Раді не підмочить, берег високий. А от у Кончі Заспі може. Лівий берег, безумовно, втопиться повністю. Але, як на мене, дамба - то більше журналістські страшилки.
Був у престольному граді. Як і очікувалося, нічого доброго . Щоправда, чутки про гігантські затори явно перебільшені. Разом з тим, також розумію, що три дні чистили, і зараз чистять, солдатиків з лопатами на вулицях багато. Зараз там нова "фішка" - майбутній потоп , який міська влада запланувала на наступний тиждень. Але!!! Очільник ..."має план евакуації населення із зон можливого підтоплення. Крім того, найближчими днями буде завершено розробку електронної карти підтоплень" . http://kiev.unian.net/ukr/detail/7599
так а де звіт з світлинами? за дуже недорого продам автокаури. великі та малі. можна використовувати як плавзасоби.
Значить тепер треба чекати виступу "очільника" що повінь застала їх зненацька Ну як завжди,спочатку виступають що готові до всього,потім плачуть що застало зненацька.Да,чекали...............Але не тоді,на коли було нами заплановано.......... І будуть як завжди просити грошей на ліквідацію наслідків,які будуть виділені і зникнуть в невідомому напрямку............
Салам всім у кружачку пацанюри!!! Хочу похвалитись вам своїм пріобрєтєнієм, купив ось таку цікаву бумажечку - тимчасовий паспорт Царской Расєї на козака Фьодора Дмітрієвіча Заїку, який дємбєльнувся з войска. Видано в Чернігівській губернії 1915 року. Сохран бомба, ніби вчора видали, в бумажці навіть водяні знаки присутні - орьоль і надписи "паспортъ 1910 года". Корочє я довольний як слоняра після бані, або як Консерватор, який викопав 10 шварцльозе
Та ні, не безплатно, купив на Віоліті за 80,00 грн. Друзі, може хтось має документи до 1919 року(Австро-Венгрія, Кайзерівська Німеччина, Росія)? За нормальну ціну купив би
На жаль зараз документи попадаються дуже рідко. І вже говорю не про придбання, а навіть копії з архіву вже коштують під 60 гривень - покращення за останні два роки в ПЯТЬ разів. (Тому і прийшлось перекочувати сюди - душу гріє надія на шварцлозе).
От тут не кажіть - все може бути: десь на рівні 17-18 століття можемо мати спільних предків (маю ще "темні плями"). Тоді прийдеться ділитися надбаним за більш ніж 30 років - слово ж дав.
Ви підкинули класну ідею! Давайте виставляти старі фотки своїх предків. Я почну першим. Фото мого прапрадіда по матері - Романюк Петро, народився приблизно у 1820-30 роках. Фото з австро-венгерського паспорта, паспорт нажаль не зберігся. На фото йому десь 60 років.
Йошкін кот !!!!!!!!!!!!! Одне лице практично з твоїм.Ну хіба що старшого віку.Зразу видно - РОДИЧІ !!!!