Та битовуха то за звичай. Я мав на увазі у темі. Що на завтра? ПС. Копати уви не маю змоги. Довбана болячка загострилася майже рік. Якби якийсь спаринг то є змога. А копати нажаль..
Вітаю, шановне товариство. А шо у вас тут за халоймес, декому японські цицьки не подобаються, чи взагалі цицьки? Бачу пан К відписався, а то тут вже якісь внебрачні діти з’явились, татка шукали
Jicov з 34 дифузором з кросового 250го чезета. Жиклер 1,0 треба буде розсверлити до 1,4. П. С. То із заводу на ранніх були карби Мікуні, на пізніх - радянські К62м.
Не поняв ... А де тут все поділось про все оте ??? поки я вечеряв і тут знов зайшов і попав в іншу реальність ???? то ви так пошуткували наді мною , га ????
а я казав шо Концерватора по ошибкі засвітили - бач підчистили й нема ані його , а ні його дописок ... стрьомно якось останнім часом - все не просто так тута коїться ... а де Бек , де всі поділися , де отой друзяка покусаний ??? шось я в хаті в себе оглядатись почав , та й собаки виють якось не по доброму