У якому сенсі шосейна? На скільки я знаю то немає різниці чи їздиш у місті. чи на автострадах - різниця є тільки у сезонах.
бюджетна гума...по ціні на рівні з китайською...ходить +/- ... трохи шумна (і літня і зимова) по відгукам від "офігенна за свою ціну " до "шлак із шлаків" ... особисто не юзаю...пробував в друзів...ну так - нічого особливого.. хотів собі брати але потім доложив і взяв перевірену Фулду...
Мається на увазі не гребучий малюнок протектора! Якщо по говнам їздити. Але я на своїй по піску їздив і навіть інших витягував.
ааа ясно, з Олександрівки мені мирянин звонив хотів мапєду купить занедорого, три дні мурижив , ів ітогі я йому сказав зо за чтириста гривнів невідам а от за сто долярів напродам.
Всім привіт. В мене на НІві стоять такоі фірми вже рік, не погано.В мене замова йолочкою. Не міняю, зима і літом.
Христос Народився.Вибачте шо не прописаний але поверніть пана Консерватора (кому під силу) чи хоча пана Опришка (чи ше є ліс на горах).Бо якось не по феншую будні.
чим вам неподобається типерішній приход св. Буратіно, з вас чтири % на % чтири нічто небере, смаколики копчені непоказує, все тихо і мирно чи ви за канчуком скучили
Помітив таке діло. Поки пан К. відсутній і не слідкує за регляментом, ніхто не наважується його порушувати. Котики, рибний день та сіськи по графіку. От де порядок, січас такого порядку пошукай... Ніде немає, тілько тут
жесть ...просто нема слів...можливо 30-40 років тому коли у нас всі їздили на резині "жигульовська" "москвичовська" різниці і не було... зимова і літня гума це 2 великі різниці... ПС в мене понад 30 років водійського стажу і до 1 лімона км на власних жоповозках...службові і інші не рахую..а там ще десь стільки...
Я щось подумав що іде мова про вибір гуми 4*4.. А на легковий копарский самохуд нічого порадити не можу..
Пан К. відсутній, бо пішов на паломництво. Але обов"язково повернеться. А поки його немає, усі мають вести себе гарно та пристойно.
нікуди він не пішов - у нього поламався ноутбук і він з розсердя розчавив тіліфон . Тепер немає чим тут кнопати та всіх строїть , а форум він читає в себе в офісі , але там ніяк написати бо він пароль забув
Але ж, якщо ноут поламався, то зайти однак не можна буде? Треба пароль. Спойлер Загалом, версія про поламаний ноут для неофітів, щоб не хуліганили тут. А насправді - пішов на прощу, де бовваніє храм, серед лілей та жаб... Тільки не говоріть нікому.
Привітався з усіма, бо трохі занят був он ранком каву пили по дорозі з комерадом в кафе, а там риба вже смажена на стойці тож не тікі у нас рибний день . Гарного вечора всім.