Привітався з усіма вівторком ранком, засівати не маю часу, бо біжу на працю. Кава смачна слоїка ще з собою узяв, на вулиці +2 і похмуро, гарного всім котодня.
Добрий ранок шановному панству,З Новим Ріком Вас вітаю,сію вію посіваю!!!На дворі тепло як весною,сік з клена вже можна точить,та і з берези також
Ну и традиционно доброго утра всем. Кофе выпит, за окном вялая сырая погода. Пасмурно. Хорошего дня всем ну и с праздничком.
Всім доброго здоров'я! Зі святом, всім всього хорошого та побільше! Синоптики кажуть що в 2007р було +6, я чесно кажучи не пам'ятаю.
Доброго дня А я пам'ятаю,саме придбав Експлоєра ХС та цілу зиму деребанив середньовічне село на закинутому полі,в мене навіть там була примітивна плита яку склав з шамотних кирпичин для котлів,кілька сотень було в яру,видно хтось поцупив на цукрозаводі і скинув в бур'яни,добре було
Шкода що пізно побачив: Про добровільне складання повноважень презідента Україні Зеленським В.А. https://petition.president.gov.ua/petition/77536 17 днів залишилось...не набере..хоча???
пам'ятаю колись в лютому сусіди картоплю садити в село їздили а воно ще після того морози бахнули але рік не пам'ятаю, склероз
в нас на народ ложили по любому поводу і всі презики але ж то все тому що самі на себе ложимо бо ліньки сраку відірвати від диванчига та чиновників за горло взяти. Західний світ би теж так жив аби народ сидів мовчки по хатах. Добре, почовгав я по цемент. Всім удачі.