здали в багаж, САБ не пропускала - кажуть довжина більша дозволеної … от цікаво - тепер всі мої тупі жарти будуть про літаки?
Вітаюсь, товариство. Напрогулював я вже... Одні енки) Між тим, кава була та до справ. А сьодні я як та бджілка. Відрехтував казанок ріашний та кришку до нього, спиляв вишню, прибрався на чердаку трохи...
Блін, ще й сонечко на вулиці, щось я за цими дверима і не бачу нічого, короба тепер не комплектують порожками, купив, не зовсім стикується з коробом а других нема, петлі підходять по кольору так не підходять по вильоту(ну або товщині дверей) і все жре час зараза, все вручну кам'яною ж сокирою підганяти.
Під казанком із локшиною перевертаю вуглинки. Холодна ніч! Нудоту осінньої ночі відразу розметала бесіда друзів!
Припхався з копу, ніц нічого нема, одну підкову знайшов грибів нема , зате гвинтокрили туди сюди літають низенько.
чомусь всі сприймають таку інформацію скептично та переводять на гумор , але всі поголовно не вірили шо почнеться війна між украми та московитами , ніхто й досі не сприймає серйозно кліматичні зміни , ніхто не вірить в те що гроші та кокс можуть перевозити цілими президентськими літаками - хоча з того що дипломатичні кацапські вантажі з колумбійсько-венесуельських секондхендів возять так то всі знают та гіржут як коні ... Зовсім скоро прийде всім сєвєрний пухнастий лісіца - а людиноньки як зомбаки всьо одно хавают те шо їм з тілівізора пистьятт про те шо всьо будіт харашо і вапщщє какая разніца ...