Оце відмазку з нашим Боїнгом зліпили "сплутали з крилатою ракетою", ну прямо засвітка на екрані один в один.
Ми на фіолетовому тему кабачок років 10 тягнули,потім вф в комерцію вдарився і прикрив .То в вайбері до сих пір кабачок підтримуємо, вже я навіть не пам'ятаю скільки літ дружимо.
Ранок в кружачку. Дивна річ та сила іпічна, тільки у вихідні піднімає, а коли на тєжку працю пхатися нібуя ніхт
прогрес не стоїть на місці раніше були голуби, потім телеграф ... зараз смарт перемагає комп по мобільності та зручності (голосовий набір тексту) так що, бігайте з кам,яною сокирою, а ми будемо з металевою _)
Вітаю панове . +10С, сонячно, гайну у ліс, кажуть зграю вовків бачили то оце думаю старенький тт брати чи карамультука амо і неїхати за монЕтками . Ще чудасія , янукович після 20-го в Україну повертається, буде знов маленький шухер але бистрий.В цей день звяхок і теліки не працюватимуть. як то так.
Привітався з усіма недільного ранку. На вулиці похмуро і -1 було, кава смачна лампа стара, і справ багато. Всім гарного дня.
для спілкування недоречне порівняння, тільки для виправдання своєї ліні ну та всі різні і кожен вибирає свій шлях
Той Нетішин цікавий своїми цінами. я все ніяк не доїду до Фіата кузовщини прикупити, заодно би і шафу прихопив))
все вірно лінь - двигун прогресу _) а що будете робити, коли гриби закінчаться ? ану, нагадайте з якого ви приходу ?!? _)))