Не знаю. Наче не роз,їла. Я ганяв через насос пічки газель. Потім прогнав пару хвилин воду з содою, потім чисту воду. Як на мене, якщо забитий радіатор отопітєля то пофіг від чого його мінять.
Мої вітання! Я на відпочинок на машинці з ліхтариками кататися. Субота це добре і погано. В Кийові мало авто і багато викликів. Жиди сидять на дівані і міряють тиск.
Це по такій системі можна майже халявне опалення в бульботєці зробити,тільки замість радіатора батарею опалення
Доброго утра хунта. Вкусный кофе выпит. За окном сыро и нет змы. Всем хорошего дня и хорошего настроения.
Привітався з усіма суботнім понеділком наче на календарі субота, а працюємо за понеділок, но то таке, на вулиці +4 хмуро і не весело трохі, кава була смачна керасінка з гаражу аварійна, на випадок якщо немає ліхтарика. Всім гарного дня, бо сам вже тяжко працюю.
Вітаю, шановні. наче нічого не змінилося, але астрологи кажуть, що змінилося ВСЕ. А ще 21-го червня буде кільцеве сонячне затемнення… Ото гадаю, чи 22-го мацкву бомбитимем, чи може вже в Криму відпочиватимем То Ви нам їх давайте в нас вартість виклику одразу відіб’є бажання міряти тиск))
Зайдіть на Куренівці в магазин бензопил «Вітязь», спитайте Оксану, вона Вам розкаже, що може робити гарна жіночка на виставці карбюраторів А в дамську сумочку там краще не заглядать, якось бачив прохід через рамку — не думав, що в ту сумочку стільки інструментів влазе)))
В Омане умер султан Кабус Бен Саид аль-Саид, который правил страной с 1970 года. в Ірані літак, в Одесі каналізацію прорвало, Меркель тряслась.
Совпадєніє? Зе. А вчора точно п,ятниця була? Бо молочних тьолочок зовсім не бачив. Мабуть щось із зрєнієс.