5 декабря 2019, 23:27 4848 У Запоріжжі розграбували курган, вчені проведуть перевірку поховань В Запорожской области «черные археологи» раскопали курган и изъяли содержимое. Преступление совершено неподалеку от села Григорьевка, где находится кочевническое захоронение. Об этом событии власть предупредили краеведы. Отмечается, что разграбление...
ви той за приріканіє можете і наказані бути, кума теж в нашій пастві і вас лишим святкової оргії. по друге таки впарили фальшивий аурс !? пройшло таки як справжній.
то варвари аури,все проходить даже дорожче чим натура,-сьогодні не матюкаюсь і нікого не посилаю а про куму я ще подумаю...
геть некаєтесь хотя воно і пправильно. в нас демократичний прихід приїдете ми вам пляшонку самогону первачу виділим.
Привітався з усіма, на вулиці -6 було з ранку і трішкі похмуро. Всіх хто відмічає з різдвом і гарного дня. Кава була смачною, а ліхтарик справний і більше 5-ти років справно працює без втручань.
На віолетовому тема була,оце неподобство угледів копарь і по методиці падліка марозова вчинив відповідні дії,чи добре чи погано х.й.з.??
Вітаю, шановні! Вчора було свято «Los Reyes Magos» в Іспанії, у нас кажуть поклоніння волхвів. От я забебався - то царі чи волхви? які саме питання?
То дивлячись для кого як, в букварика пишуть в оригіналі що прийшли Волхви з півночі . До речі в деяких посиланнях пишуть що саме ці Волхви і забрали хлопчика на навчання в країну де видно полярну зірку з території де вони були не видно із-за розтушування. А хто дійсно приходив і вітав вчені і релігієзнавці досі сваряться і відстоюють свою думку. Питав деякі цікаві для мене питання біля самої Галгофи у лудей котрі на цьому розбиралися і могли перекласти біблію з мови оригінала і розтлумачити значення написаного. Якось так. Моя думка що то були волхви терен нашої місцевоці, маю на увазі тих що жили на теренах Евразійського континента десь між Дніпром і Волгою.
ну при тому, що Волхви у нас були заодно і керівниками своїх родів, то царі теж підходить) Вони ж і рахмані люди мабуть теж)
Для населення де народився прийдешні Волхви (старійшини) мали статус царів, бо в їхньому розумінні і словарному запасі не було такого поняття, тож визначили їх соціальний статус з перекладом для розуміння місцевим як царі свої земель. От з відси і іде непорозуміння .