підримую пана Норано. Був у мене Асус гарний мабілко, і от одного дня просто дав покористуватись своїм , але громкі мильні серіали положили відбиток на динамік.Ну то фігня фсе, відніс в магазин , ті в майстерню відправили, 7 днім і мабіла в мене з новим дінаміком і акумом і мінус 500 грн моїх. Да ще курка в магазині фірмене захисне розбила, компенсувала 200 грн., Радість безмежна, мабіла робить, от тіко сцук акум 1 годину тримає пройшла неділя, вже 15 хв тримає. Відніс знов в магазин, в мене зарядка неробоча сказали, купіть нову за 400 грн в мене їх аж 5 штук на всі смаки. короче мутижили і послав я їх двох до чорта в пекло бо накуй то дуже жирно для барішень Вскрив мабілу а там акум 2018 року, мастер просто зняв кожух старого і на новий пихнув, жуть. Замовив новий акум на алі експресс, отримав і вирішив ( я ж мацтер йопть ) сам його встановити, благо в комплекті відкрутки і т.д йшло. я лох, ну далі ясно. Екран потух, нічо не робить. Дружина була в Черкасах пішла в майстерню, в одній аж 1200 за екран запросили, в іншій , назва - Ламастер 400 грн, за ремонт і все працює! правда акум постійно 50% заряду показує але на сутки хватає. отака історія. Мораль сієї історії-- некуй лізти куди не знаєш дорожче буде.
Вітаю панство ! Третій день вже нового року ,сніга ніц ,патура плюс три... Коли вже та зима почнецця ? P.S. Ходив зі собакою на річку ,лебедів годувати...
САЛОм алєйкум шановні!!! Всіх з Новим 2020 роком та прийдешніми Різдвяними Святами!!! Поки ви тут байдикуєте, Опришок займається корисною справою.
Мерхаба. Навзаєм. Хто байдикує- дехто ( як я) працює... Ось те , що на гаках, тижнів через два ...бо зараз переідання шкідливе...
Доброго часу в ціцькодень, покі дочитав вже обід минув, трохі зайнят був з ранку було -4 і чисто небо, погода файна і кава смачна була. Всім гарного дня і готуємося до вихідних .
Доброго. Якщо не знайдете-можу узнати після 9 січня на складі за ту платку. Всім доброго вечора. З цицькоднем будьте здорові.
Нема діда (атдєліть і атнять) десь подався в мандри з брадячімі артістами,медведя вчить на електросамокаті по подіуму вишивати