a в нас сонячно,жарко,ходю по надворі босий,снігу немає... Доброго ранку шановному панству!Всіх причетних до свят з наступаючим Новим 2020
С наступающим новым годом, камрады и товарищи! Начинаю потихоньку праздновать,тем паче что сегодня холостякую пока. До вечера вольная птица
яйця не по хвеншую...треба було перетерти жовток з маслом і намазати хліб!...білок потерти на салтісон... з Наступаючим!
Нє. Треба ще Кирла-Мирла з його утриманцем Єнгельсончиком. Буде 3+1. На якомусь збіговиську вождів голодранців останні повісили ці чотири пики у вигляді барельєфу. Щось не згадаю на якому саме цю "шведську сімейку" так увіковічили.
Зара знайома з пивного кіоску розповіла - підійшов покупец і каже за обмін:" ну и что, паминяли одних убийц на других". Мені вже й святкувати перехотілось. Хочу геноциду за розумовою ознакою.
Вітаюся, товариство. З прийдешніми святами! Розкажу про святкове чудо) Було в мене пару планок Коновалова, одну думав продати. З тиждень тому відфоткав, та виставив. А це пару днів тому виявив, що вона, планка, тільки одна. Облазив і перетрусив чи не півхати-нема! Містика якась!) А це вчора ввечері лежу, дивлюсь, що то на самій верхній поличці збоку шафи лежить? То виявився ремінець, а він потягнув за собою бірушу якусь і ще щось важке в пакетику гупнуло на підлогу. Піднімаю-пропажа!))) Коли я її туди поклав і чому, хз)))
Мене колись бабця навчала, що в такому випадку робить: Треба ходити по хаті і приговарювати: Хазяїне! Погравсь, поклади на місце! Тричі повторити треба. Допомагає знайти .....
В нас, кажуть, тре привязати мотузку до чогось та тримаючись за неї проговорити те саме) Апгрейд, бачте)