Ну ми ж за кульову говорили.от і кажу-мало людей в живих лишилось з тих хто її бачив.а щоб фото зробити-взагалі
як в вас такі думки то згоден прийняти отії дві шафи собі на зберігання. а вам буду звіт давати кожного року 29 лютого. з світлиною, що шафи стоять собі протерті від пилюки.
Ну ви даєте!анекдот в тему:<питають хранцуза,німця і українця-що у вас висить нижче пояса?хранцуз-бажання жінок!німець-баварська сосиска!українець-ШАБЛЯ!а ото що в них висить-в мене стоїть!))))))))))))))))>
Ото й розрухав сплячих бджіл!приємно шо зашевелились.як казав мій бувший шеф-заким рухаєшся-живеш,завмер-вмреш.
А ху-ху нє хо-хо - двісті грам у ненарізаному вигляді? Як мені усе це збридне, то тоді порозмовляеємо - Ви будете перший у черзі.
Так що у вас i шабля стоiть???! То в вас якась неправильна шабля - мабуть аномальна! То швидше не шабля а вобля!
Ґотуйте лантухи.комради завтра йдуть бити смітничок і блінчик виносити.но без мене.шкода але то сімейні проблеми яких не відкладеш(((((((((((
таке! на авці дуже на мене схож а якщо дядко Буч викладав так то він з інета світлину потиснув бо в мене світлин з хомячком нема.отакоєот. а ви кажете
Шо то ви за старість затягли , га ? Ану відставити разложеніє дісципліни . Ото зіжте щось добре , хто вживає то вжиіть чарочку і відразу помолодшаєте .
таке. ну що оті японці у зброї взагалі та шаблях окремо розуміють? то ліше рекляма щоб подорожче продати залізну штабу яку вони чогось мечем звуть бо отії самураї мали облатунок з бамбуку, паперу та шкіри то ж і справжню зброю не треба було проти них використовувати а вистачало кухоного ножа
таке! я? по лісі? за дівками? неможе того бути!!!!! нащо за дівками бігати коли вони самі приходять тим більш у лісі нема ніяких зручностей щоб з дівками відпочивати.