Я теж спершу нічьо не поняв, і розізлився зразу) А воно насправді справа в конфлікті поколінь. Хлопчик в 20+ не може зрозуміти чоловіків за 35, обтяжених родиною + кілька раз по 50-ть міцних напоїв)))
Дивлюсь я з висоти ( чи то глибини) свого покоління… ну нічо не змінилося, тіки ото зубів своїїх менше стало і якось наглості теж, а так все те саме тілько видно гірше))))
саме так, вiйськовi та БТР. Зазвичай якщо навiть шукають тих втiкачiв, то стоять копи в бронiках з автоматами, вiйськових залучають рiдко, тай в новинах тиша. Эдине, що прийшло на розум-можливо поолонених на обмiн звозять з усiх куткiв.
в нас гвинтокрили так низько літають що аж холодно там бетери тут гвинтокрили, мабуть щось буде таки сурьозне.
то оце ж, сиджу і гадаю чи готуватись до кінця грудня напоминки чи таки пакувать тревожний чемаданчіг і валить.
Доброго ранку, вже давно на важкій праці, снігу трохі насиполо но до обіду думаю розтане . Кава була смачною, всім гарного дня.
Привітався , з досвітку до базарю бігав , змерз як цуцик . -3 тай сипле сніжок . народу на базарі повно , здаеться шо вже ніде ніхто нічого не зможе купити , кругом черга . мабудь каліпсіс ото має настати ...
Доброго дня! Погодка супер головне не мороз. Каліпсіс настав метал по 2.70. приват картка рулить поїхав в місто по вологістійкий гіпсокартон та цемент там теж каліпсіс люди скуповуються на нг запаси роблять. пс. низько літаючих БТРів не бачив гелікоптерів теж.
Доброго дня. Погода псяча, плюс 2 і щось схоже на сніг, сиро, холодно і брудно. Народ ліниво лазить, кругом черги... Всім гарного дня, міцного здоров’я і гарної снігурки під ялинку.
Добридень..це хіба що на фабриках така ціна...у нас прийомки по 80-90 копійок за кг.,...а залізяччя істи не просить...нехай полеже...поважчає..