щось ви не вірно рахуєте...якщо гарно подумаєте то 3 на впихнуть в кожної толкової молодиці знайдеться...проявіть фантазію
То так, я ж саме за те й кажу. Воно ж проблема, що іменинник любить, щоб все по 3. Чого я ото содомію і розвів)...
Ладно, з тими 3 по 3 і по 3... Я он ще маю ексклюзивний подарунок. Цей точно в одному екземплярі. Хенд мейд)
Випіл, расказуй всю правду па спіску... То ви, камради, ще не все знаєте. Ото хляпнули ми з камрадом по чарчині, та думали розходитись, та я ще хотів щось дружині прикупити на свято. Завалили в ювелірку. Хлопчик-продаван в джинсах по коліно показує, що є, набори там, кольє. Перше, коли задзвонив дзвоник, коли він спітав, а скільки вашій малій? Кажу... таааа... той... яка різниця??? Та і не малій... Ви... Ну, каже, різниця є. А розмір який? Та, кажу, ось, по мізинцю... І тут продаван оправдав всі очікування перше камрада, а потім мої) Каже з погано прикритою зневагою-псссс, ясно, всі мужики так роблять... Тут вступив камрад-чуєш ти, гей (тут було інше слово) ти давай, показуй, шо є, а там я знаю, до якої ти працюєш! Після цієї фрази і до мене вернувся дар мови, кажу-мо' в твоєї дружини такі самі пальці, як в тебе, але... Тут я побачив звернуті до мене роздуті ніздрі камрада (вище воно ліпше і не дивитись було) продовжив-ото своєму... дружині і продавай! Підтяглась дівчинка-продавець з посмішкою, дуууууууже вяло не те що почав, а роздумував, рухатись чи ні на нашу сварку, охраннік, який з полегшенням пропустив нас мимо) Так ми там і не купили нічого) А потім з камрадом була дискусія про европейські цінності))) В ітозі дійшли, що ото хлопчик, дівчинка, а меньше дитя ще не визначилось, хто воно, то не про нас)))