Доброго п'ятничного ранку, на вулиці +1 похмуро і щось сипе на макітру, біжу на працю по калюжам. Гарного всім крайного цицькодня його року. Кава смачна, пиріг яблучний смачний. Всім вдалого дня.
Пана К з Днем народження! Здоров'я, везіння та удачі по життю ну і вагончик грошей! Кулеметів три по три.
Доречі так і є, пана з днем варення https://reibert.info/threads/vitajemo-z-dnem-narodzhennja-pana-konservatora.1071302/ Всього і по три. .
Доброго ранку. Плюс штири, хмарно, сухо. Шось в голові шумить, бо вчора припався як до меду. Всіх з ціцкоднем. Пана К з Днем народження! Міцного здоров’я, удачі, грубих грошей, жирних %, ексклюзивних лямп, кулеметів в маслі три і шоб порядок був.
Пана К з днем варенія - щоб клуня поповнювалися артехвактами, а ярок матеріалом на натуральні добрива - 100 літ!
Не робити можна жити, а не жерти можна вмерти . Як Ви іграшки цікавий постите то нічого а як хтось вареники з капустою на шкварках так одразу і поганий . Ось трошкі добавлю, як не як п'ятниця на календарі
Вітаю! Хмарно, +4, туман пішов, щось капає, зима наближається. Пана Дмитра з днюхою! Жоб у клуні вода не стояла і солідолу не фатало, запаси змащувать!
Вітаю, шановні. В нас літають білі мухи, в заклунні свято. У саммізнаєтекого хай все буде добре. В світі … та хто його зна. В «Блуднях» цицьки
Доброго здоров'я. За бортом щось трохи вище нуля, умовно сухо, білих мух ніц немає. І знову п'ятниця не справжня Вітання причетним