Ти дивись - як може мутувати пісня про Кличка, а потім і мульт про їжачка * а мульт мутували прикольно
То для rider74 то не гроші і непотріб. От він нехай Вам на утиль і несе. А я зі школи різні фантики збираю. І на колекцію прошу не зазіхати. Інколи жінку від головного болю лікую.
українські брати співають , то майбутнє України - той самий генофонд ...але так всьо тонго розраховано аби те саме майбутнє не змогло всидіти вдома коли темна сила засіла в тіло батьківщини й підступно сніперами вистрілює методично та прицільно ... Зате ті хто все це облаштував - абсалютна ніпґічьом
якшо я правільно зрозумів - то там ще й слова майже влучно ", темрява скрізь , коли вже буде світло і ось нарешті сонце єдине сильне світило що впаде на тіло і тіпа того..."
Доброго вечора всім, підкажіть по серйозній справі, треба юридична консультація по приватизації землі. Бо щось родичів пробують надути здається як по мені, сам не стикався з такими питаннями . Пишіть в лічку буду радий будь якій допомозі . Гарного вечора.
Доброго рибного дня всім, на вулиці +5 і без опадів сильних, вже в дорозі на важку працю. Гарного всім дня. Кава була смачна і пив не сам .
Доброго ранку. Плюс 6, сухо. Таки рибний день, треба на вечір щось думати. Всім гарного дня, міцного здоров’я і удачі.
Привітався! Туман, щось вже мрячить, з суботи на неділю починається зима: сніг, -6-8 вночі і -3-6 вдень.....