Тобто? На всі? А собі можна трошки залишити? Я не завсім зрозумів як все вчора розподілилось. Схоже, судячи з резерву, то всі вчорашні ящики, Вам дісталися повними...... Пану К% тільки бамага упаковочна. А що там черга? Так стоїть і чекає?
оу оу!!! як то резерв на всі??? по одному екземпляру кожної моделі в руки! ПС: правду кажуть що не можна робити на свята...щось робота ніхфіга не робиться...
Мої вітання всіх зі святами ! зробити можна все, що завгодно але "зубожілий наріт" не готовий за це платити
Бомага мені непотрібна,а от причепчика теж візіму,разом з шпалєрами,візьміть собі кілька нехай будуть в супермаркет за продуктами ходити
Доброго дня і зі святом всіх хто відмічає, з ранку на праці і часу геть немає . Пане Морано, мені пару штук в резерв залиште можна буде паперу . Гарного всім дня шановні, ранкова кава була смачною . Ножик для пошти, користувався ще мій дід, но його вже більше сорока років як немає, тож дату виготовлення не підкажу .
Доброго дня і зі святом всіх хто відмічає, з ранку на праці і часу геть немає . Пане Морано, мені пару штук в резерв залиште можна буде паперу . Гарного всім дня шановні, ранкова кава була смачною . Переглянути вкладення 15532904 Ножик для пошти, користувався ще мій дід, но його вже більше сорока років як немає, тож дату виготовлення не підкажу .
А от причепчика зась. Сам варив, красив, сам мучивсь, поки фаркоп з макументами знайшов, а історія з полученням номерів....... То взагалі. Так що от чого - чого а причепчика не чіпайте.
а чим би не міряли, документ v6750500-13 : Законодавством України не визначено термін "засіб платежу". Стосовно терміну "платіжний засіб" слід зазначити, що вказане поняття міститься у статті 192 Цивільного кодексу України, статті 35 Закону України " Про Національний банк України" та статті 3 Закону України "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" і пов'язано з визначенням гривні - грошової одиниці України, як єдиного законного платіжного засобу. Тобто платіжний засіб існує у формі грошової одиниці. так що гривня то гроші а доляри таки ні, несіть той непотріб до мене я його утилізую аж бігом, скільки д не принесли Всіх зі Святом! Шоб Ви всі були здорові! А переносити треба на 25 бо совіти перенесли календар щоб відірвати народ від іншого світу, треба все повертати в нормальне русло та щоб були подалі від москалів!