Я же вам сказав, що мститися не можу, бо всі люди – це браття на землі, окрім жидів, татар, масонів, негрів, білорусів, которих я ненавиджу. В цілому я ж гуманіст, не те шо ви, пан Вєнік.)М(
а що це Вас знову в мою губернію занесло? коли по свого ключа, чесно виграного на ауку приїдете? я правда вже не пам’ятаю де він лежить
В7 доброго котодня ! До новорічних свят замутив святкові набої_) Кому цікаво, ось тема на продаж https://reibert.info/threads/novorichne-mmg-patroniv-dshk.1162805/#post-12823688
Вместо картинок, для поднятия вам настроения один из анекдотов из моей коллекции. Пациент приходит к психологу и говорит: Доктор у меня проблема. Вокруг одни пидарасы. Доктор достаёт картинку (гуси летят на север) и говорит: а это кто? Пидарасы! Почему? Ну они летят и в жопу друг другу смотрят. Ну пидарасы же! Доктор достаёт другую картинку (бурлаки на волге). А это? Пидарасы! Почему? Ну они тянут лямку и друг другу в жопу смотрят. Пидарасы!!!! Доктор: Ну а я кто? Пидарас! Почему???? Ну у вас же такие пидарастические картинки!!!!
щось пан @консерватор давно не сварився на анархію. треба розігріти тему) Котики, кролики, якась Аліса дивна
нєєєє - любити не потрібно , а може й навіть навпаки - тут в кожного свої гельмінти в кишках . я за інше - я за те шо той народ таки дійсно розумніший та прагматичніший за нас , вони живуть набагато більше чим ми й вміють виживати в будь яких обставинах , от я шо мав на увазі , а сильного противника треба поважати навть якшо він хитрий та підступний - але все одно ж сильніший та могутніший