О, я я. Пам’ятаєте, колись на них мода була, менші га ключах, були й такі великі з дозиметрів і інших підходящих штук. Зараз у молоді такого не наблюдаю.
та да...а ще той дозиметр нагадав мені йод в стаканчиках....згадав і відразу в роті зявився той привкус...ранком весь клас в медкабінет - отримуєш дозу йоду, випиваєш під наглядом медсестри і йдеш на урок...сересер мать би його так...
Вітаю! Дощить з вечора, як і обіцяли, пінтура плюсова, Іолку вчора поставив, поряд стоїть і пахне хвоєю.
Пішов подивився на ОЗК… згадав як в ньому прієш і мерзнеш. Передумав А поле горали як я сьогодні додому їхав. От як це називається?))))
Все що непромокне зверху теж ве виводить вологу. Будь то армійська непромокашка чи озк. Пончо якщо не рухатись.
Йоду не пив - ми більше червоне сухе цмулили, але це не допомогало позбутися металевого смаку у вустах. А у 1989 році поїхали восени з директором до Житомиру. Після ділової зустрічі його колеги поїхали нас проводити, затрималися на якомусь лузі біля траси на Киів - самогоночка, сало, домашня ковбаска - так десь півтори години, а наступного дня знову смак мекталу у вустах - так як у 1986 році
Приїхав щойно і теж пісні в голові - бо на дорозі @tuman , ні - туманище ну і ще одну навіяло після їзди в тумані незнайомими полями без навігатора))