кудиж без інженерівтак само як і з шмайсером. вивезли., він їм зробив какашнікава, тобто вдосконалив свій штурмгвер але совкодрочери і досі бігають з тим какашнікавим як дурень з крашанкою
я з переходом з технічної кацапської на солов'їну в 90х намагався вживати слово чарунка....але були проблеми з розумінням...перейшов на синонім ... зараз прижився синонім...
А вам би ото аби грошей з відсотками з бідної людини здерти. Паспортний стіл якийсь організували, прописку якусь вигадали.
Та то я в курсі. Деж його отого всього взяти? Скіке користувачів на форумі і кожен щось вніс. В вільному доступі нічого не залишилось.
Щось я не розумію нічого. В цей час тут тільки пан Сер відписує. А сьогодні такий ажіотаж і це перед тєжким днем
ладно козаки, балбєска з валєркою вже нагріли мені місце - тож лягаю я спать....завтра на тєжку працю - до чарунок
Доброго ранку, що то є знаю і змушений працювати, скажу більше є з драг металом жовтим но то велика тайна . На вулиці +7 і моросить, збираюсь чалапати на важку працю, тож всім гарного дня. Да кава смачна з ранку була .
З індивідуального дозиметра (вимірювача дози) режик? Доброго дня кнопарі! тєжко працюю...зам вихідний - тож доводиться віддуватись за двох
Доброго ранку. +11, губатий дме, збирається дощик, по прогнозу на весь день. Настрій уже таскати за дружиною торби по базарі, а потім піти з друганами купувати ялинку (ідеально, якщо перед цим мікстури трохи прийняти, а потім щей після), але мушу працювати. Всім гарного понеділка, міцного здоров’я і удачі!
Доброе утро. Традиционно выпит вкусный итальянский кофе. За окном так же пасмурно и туманит как и вчера. Температура плюсовая. Настроение гут. Всем позитива от сегодняшнего дня.