Пан теж до зброї не байдужий . Добавляйте світлини і да, в мене ще на тиждень вистачить, а далі будемо щось нове постити . А так як на світлині помилка Не має бути а повинно статися в найближчі часи .
Перша дугустація святкового бігосу - треба буде ще зі три рази підігріти! А вчорашній обід виглядав скромніше:
В кого як . Воно то по календарю вихідній і з ранку вдома по планах, но дивана пом'яти не вийде ото може 1-го чи 2-го числа і то хатніх клопотів вистачає. І да 25-го вихідний .
До речі сьогодні день Анни. Тож незабуваємо привітати . В дома тортіка, на жаль тікі половинка лишилася но то таке .
ха...давно я його вже не бачив (саме такого)...дросель від лампи ДРЛ які ставились на фонарях вуличного освітлення: https://www.google.com/search?rlz=1...&ved=0ahUKEwjq_czJ88jmAhVpsYsKHaeFCzgQ4dUDCAc
Маю такогож ножига. Тільки з чорною колодкою. Кнопка теж розламалась. Там пружинна пластина слаба. Виручав пару разів в 90 ті. Пару тупих срак проштрикнув......
Все вірно, дома і кулимета вистачить під ліжком і на горищі ще два хоча хто як рахує горище наче дома, а з іншого боку має власну назву, хоча і частина дома но то кому як .
Пружина геть вже не тримає а викидати шкода сторона міняв на більш міцного, бо на Софіївський борщагівці у одного чи дупа геть костлчва чи пательні вкрав зломався одним словом тож змушений був міняти, но то інша історія що пилом припала і вже забулася половина .
Хто забув ще є час привітати знайомих . І для чоловіків є повід . Гарного всім дня, бо в мене дощік пада .
та навалилась чужа битовуха , виявилось шо майже всі оточуючі сепарські зомбаки - так я трохи мабуть дуже напився й так себе шкода стало шо прям хотілось когось вбити а потім самому застрелицця
ну от ... думав сьогодні не пити ... та де там - тепер доведеться піти на вулицю , змокнути , замерзнути й далі все по вашому наставлєнію ...
Освіта не енергетика, но сталкуюся часто, по дому і по роботі мушу трохі тяму і хист до того мати, рідних і знайомих з ім'ям Анна теж маю . Тож .