недоперепив. ну або чавуну пательню з яєчнею та салом на ногу вивернув. от і бідкаєтся що сам один п'є і ніхто до нього на чарку зазирнути нехоче. а все тому що сам від панства никаєтся та нехоче на контакта йти. отакоєот. а ви кажете
еее мене сюди невитгуйте , мене і прихлд св. Буратіно влаштовує з прихожанками ато знаю я вас спочатку все а потім здастє..
Доброго ранку. З святою неділею вас. Батько в річці наковиряв ось таку річ питає чи часом не бімба. Мені наче якийсь великий конденсатор доречі важкий наче в середині мідь чи залізо.
Вітаю панове, +5С, прохолодно а ми на коп, поїду золоту маНетко копну та чорної ікри заморської куплю.
Вітаю товариство! Погода до дупи - цілу ніч дощ періщив, а зара теж кропить. Дружина мене ганяє нещадно бо свята ся зближають - я, бідний, не знаю де подітися - сходжу, мабуть, до пивнички перевірити як там моя калганівочка настоюється
Моя насіла так тими ремонтами що сьогодні я таки десь втічу. Без калгонівки звісно, але ще не вечір.))
Вітаю! "Вслед за холодной зимой всегда приходит солнечная весна – только этот закон и следует в жизни помнить, а обратный ему предпочтительнее позабыть." Ходжа Насреддін
Та нормальна ж зима, +11 і сонце світить і це в кінці грудня і це ще не обід. Привітався в темі. З Святою Неділею будьте здорові.
Весчь! Під гарячий вчорашній борщичок, з сірим хлібом, в теплому сухому приміщенні після морозу, та з 3.38 oz горілки.
Доброго недільного ранку, було +7 і сипе з неба мряка, кава смачна мандалінки малим, ножик старий но дорогий як пам'ять ще з минулого віку . Штовханини і справ багато, покі в уривках дочитав все тікі час з'явився відписати. Гарного всім дня і набратися сил, бо попереду ще 6-ть робочих днів, починаючи з завтра .