нічого вічного нема ... шкода - але наша тема поступєнно вмирає через брак відвідувачів , жадібність та жорстокість декотрих тут (та мабуть вже скрізь по світу) відомого старого форумчанина , відсутність життєвого досвіду в нових користувачів та поступова втрата розуму в декотрих старих ... Проблєми в сім'є та битовуха всіх дістала , алкогольно-профілактичні вітамінно-тонізуючі напої вживати перестали - купити нема за шо а самому зігнати нема умов та бажання ... Новомодні міноіскатілі вже приїлись і бити ноги ліньки бо надворі холодно та вогко бо скоро новий рік а й досі грязюка та не підіймається вище плюс дев'яти , а часи коли ходили по цілому дню по ріллі в коліно глибиною з саперним щупом та величезним черпаком в драних кросівках - всьо ето ушло в прошле як пережитки развітого соціалізму , і діствітільно - хватить жить бєдно ! Будем жить модерново в хаті коло грубки з монітором , але з "деусом" в багажніку шо скоро запліснявіє та майже всією лінійкою товарів "фіскарьіКо" , а старі катушки нанижемо на пінпойнтер та запшнемо за ікону в кутку ... Корови , свині , кролі та гуси з качечками ... То вішня взошла то кури понєслісь , а тут свєкла заколосілась , дровець треба піднапилять та піднаколоть , валянки підлатать та снігові лопати поправить бо авдругзранку навалить попіддвері конюшні а минігатови ...
але ж є декулька нормальних , наприклад , зазіків чи бобів з дивакуватими капітанами дального плаванія , георги та багато ще кого - але вони просто дивляться та й ідуть собі геть до столу пиячити чи , наприклад , якусь нову книжку в сорок перший раз перечитати ... Доречі думаю прочитати "трест" в новому іниерпрітірованіі
Вітання камради. Сиро, мряка, +8 вечір. Дегустую Пана @Бек подарунка. Гарна річ я Вам скажу Оце надибав в неті нову 24 "Волгу" в салідолі, з ящиком горіляки ще "горбачовської", цікаво за скільки будуть продавати? http://mmr.net.ua/autoworld/events/112200
TE] Щось Ви захандрили, сьогодні нізя, сьогодні Сонцеворот. гайда ватру палити (сільраду, АП, ВРУ … потрібре підкреслити-дописати)))
«Блогер знайшов у гаражі волгу… » Якось дивно - в чиєму гаражі він її знайшов. Чи власник гаража не знав, що в нього там волжана бухає?))
як тільки пропав "марлєзон" і Опришко пішов до лісу вчити свого малого полювати - всьо , почала тема занепадати , почався бєспрєдєл і хаос ... Ось Опришко повернеться вже старим дідуганом - а теми то і нема як і нема вже багато чого харошого
а вбивати тих хто вибігатиме з палаючого райху ОТЕГЕ можна буде ? от би це взнав друзяка Концерватор - він би воспрянув духом і знову всих з новою силою возненавидів ... ех ... пішов він від нас бо заморивсі кидати списа в млина ...
власник гаража мав отримати такий підгон від братви після дємбєля , але кажуть шо вийшла непонятка й в кобеляках їх всіх притопили - от і залишилась та фарширована тачка вдові одного з спорцмєнов
ооо - ще про Бека забули - він тож старожитіль і екстрімал але досить таки позитивний і актівний юзєр ! ми тута совітуємось - може в нашій темі (ну це я так подумав і ні з ким таємних перемовин не вів) переізбірьом актів , намишемо меморандум , почесних старожилів вшануємонах - видамо їм м'які крісла з видом на море , внески вплачувати перестанемо бо він вже навіть паркан з кулеметів будує а гроші ті шо на сінагогу всім кагалом збирали - витратив на дівок та цигарки ... корочє треба шось робить бо скоро зима
Шо почом, де взять? я якось швидко свої запаси прикінчив, а тут бузок цвісти збирається - треба обмить
"Значит, вы сознаетесь в том, что шпионите за мной? – Я не шпионю, господин Мегрэт. Я слишком вас уважаю и даже восхищаюсь вами! Значит, шпионите? – его голос не предвещал ничего доброго. – Вынюхиваете, высматриваете, думаете, какбы чего- нибудь плохое откопать? – Ничего ...Значит, вот чем вы евреи занимаетесь... шпионите за друзьями?— Вынужденно, чтобы в любую минуту прийти вам на помощь.-Это подрывает доверие, а значит, это в конечном итоге наносит ущерб ,точно шпионите! Для чего это?..Одним словом, вы не даете ... Платонов (останавливается). Эх вы! Пауза. Выходит, значит, что я вам не надоел, а что вы ...Бруклинским безбожникам никогда не понять, что такое братья во Христе. ... Друг за другом шпионите, доносите, общения лишаете. Сколько копья ни ломай - Не добьешься, Звезды с неба не хватай - Перебьешься. Прыгай хоть до потолка - Не достанешь. Хоть весь день кричи, пока Не устанешь. "
ох і діла творяться ... тільки подумав про якийсь подарунок собі під кущик самшиту на новий рік , думаю ну от жизнь пішла - хоч застрелься ... а тут бац - оповєщєніє червоним вискакує :" обратіть вніманіє на інтірєсний лот "наган" - аж в піт кинуло...