Я ще у 80-х туди з екскурсією їздив)) Дуже рекомендую туди з нормальним гідом сходити Пирогов - батько сучасної хірургії.
А я увы не был. Но видео с рассказом гида посмотрел с удовольствием. И к стати он ещё придумал анастезию. До него её небыло.
Всім доброго дня та всіляких гараздів! Щось облінився я, ніяк не з'їзджу сріблом сезон закрити, по традиції.
Вінниця: Вервольф, Пірогово (дім музей + церква мавзолей), Ретро музей, фонтани...є що подивитись...готель Дубовий Гай під Віннецею - помірні ціни, відмінна кухня.
День добрий...Ви от глузуєте, а це куртка самого Ліндберга..ось так.....він у ній через Атлантику перелетів...раритет, беріть негайно...
Я колись на секонді забрав потасканий бомбер, на мене трохи завеликий виявився. Дружина перше пробила голову, нашо тобі то гівно, а потім, кажу, продам, то виїдала мозок, що не продам. Кажу, це оригінальний бомбер, ти не знаєш навіть, що це таке, то ото відклади чайну ложку) І спродав, за 500 грн., з другого разу. Хоча, чесно, не думав, що хтось купить, дуже вже б/у куртяк був...
У нас народ по селу пре сосенки з лісу не ховаючись. Чи то комувниз настав, чи то за те, що мєсний царьок вирубає ліс без просу
Воно й логічно-один круглий рік ділове вивозить, а іншому, що раз на рік не можна ялинку дітям зрубати. Вся проблема в тому, що царьку нічого нема, а когось з ялинкою можуть роздіти перед самим святом.
Та як сказати... Воно, кажуть, те що продається, має бути з штрихкодом. А он сьогодні продають на базарі біля вокзалу сосенки, і які там штрих-коди?))) І шо, гадаєте, поліцаї їх ганяють?
не думаю, що в когось вистачить сміливості, поліцаї теж місцеві)) А заїжджі не поткнуться - партизани всюди