Мєнти мабуть "із бившіх". Свій 20-ти грудневий "шабаш" закатали. Ото пів години назад ставив "клуню" на стоянку, то бачив таких
https://reibert.info/threads/u-prirody-net-ploxoj-pogody.1161970/#post-12813597 він як виявляється єсть , але нас ігнорірує й починає дружить з руськоговорящіми - пропонує їм сніг та усілякі подарунки , мабуть таки шось важливе дізнався а нам не каже аби помститисі
Доброго утра хунта. За окном туманит. Температура пока в плюс. Настроение боевое. Всем кто сегодня работает терпения. Всем у кого карпаративы хорошо отдохнуть.
Доброго шуботнього ранку, кава і до справ тяжких. На вулиці +5 і туман стояв з мрякою, всім гарного дня робочого, бо сьогодні часу багато вільного не буде . Всім гарного робочого дня.
Доброго ранку. На вулиці плюс 8, крізь хмарки пробивається сонечко. Вчора проходив повз ялинкових бізнесменів-за гарну, невеличку сосенку просять 400 грн, такі варіанти імєл я в виду. Всім гарного дня, хорошого настрою і міцного здоров’я.
Вітаю, шановні. Сьогодні вночі починається ЙОЛЛЬ! Вітаю всіх з святом. Спойлер: для тих, хто не святкує))
Винничане я трохи в шоке... Только сейчас узнал что оказывается у вас есть свой мавзолей. 138 лет лежит забальзамированный труп. Да ещё и какого человека... Пирогов.