Виїхали з камрадом, він на полі лишився, я пішов в ліс. Присів покурити та ковтнути чаю на узліссі, дивлюсь, до камрада якийсь мужик дуже впевненим кроком іде. Млять, думаю, треба іти на підмогу, ще цього не вистачало. Коли дивлюсь не, розговорились вони дуже мирно, потім мужик пішов до машини, що була на польовій дорозі. Біля неї інший топтався. Потім виявилось, це був місцевий фермер, перше з наїздом, думав, що камрад ходить міряє його землю) А коли з'ясувалося, то дуже лояльно віднісся. Звично, питав на скільки метрів вглиб б'є прибор, а оце копійка в тебе 1899 року скільки тисяч стоїть? А мо' й самому купити металошукач? Бо оце їздять, тисячі заробляють, а я не ганяю, бо і собі думаю зайнятись і до когось прихилитись, щоб навчив... Обійшлось, одним словом)))
та воно там яке хош назви і все в одинакових плястикових поллітровках ще й многоразових , але все розведене водою до половини крєпості й смердит хлоркой - толі дєло куповане в дютіфрі зачьотне пійло "яковаданиловича" альбо інше віскіподібне , але мало курва на тиждень не настачиш ...
у вівторок їхав з губернії і в оріхівському районі прямо посеред села хлопак з прибором по повній снарязі коло асфальту блукав - приїхав на білому "крузері" , весь в камуфляжах та правільних ботінках ... мабуть якийсь мєсний фермер тренувався
А далі ніц не було. Телефонна розмова) І дорікання-от вмієш ти місця радити!-А шо такое? Ти хотів старовину? На, ось тобі кургани, ось тобі фрагмении кераміки, копай хоч закопайся. А в мене в ліску позиція по 41... -Кароче, півгодини і їдем в інше місце...
О! До речі про прикраси. Розгрібаю старі запаси, не підкажете де можна реалу ціну взнати? Деякі є досить старі
який ідьйотт сяде гузном в холодний метал ... но такі крєатівнєнько - вже блінов на лопату ..уя , он гузно вам а не бліни