Вітаю всих! а нашого головного ребе вітаю з предханукальним шаббатом )))) Менора запрошує на парад лимузінів та роздачу поньчиків)))
Привітався п'ятничного ранку з усіма, воно то п'ятниця на календарі, та от халепа завтра на працю треба сунути но то таке, переженемо, а покі на вулиці -3 місцями хмари гуляють. Кава була смачною сало з собою бо вчора не розпробували швидко скінчилося . Гарного всім дня.
Доброго ранку..Всим удачної пятниці! Надворі мінус надцять іній і морозко.Вчорашня епопея з евакуатором скінчилась о 11тій. А дома і стіни лічать, верніш ще пол не залитий)
Зітхай хунто! Вкусный кофе выпит. За окном серость. Настроение хорошее. Всем попутного ветра и хорошего дня.
тут нас половина команди як не сторожі,то охрана,то днівальні... Доброго ранку шановному панству!Туман,мриморозок,на дорогах ожеледиця!З пятницею будьте здорові!
Доброго дня Нагадую,сьогодні п'ятниця,цицьки постіть,білі,чорні,кофейні але не концерваторського размєрчіга
Добридень) уявіть ситуацію ..ви приізжаєте на поле копати.Бачите камрада що копає ,вибиває квадрат 30*30 метрів( а поселення з керамикою на десятки гектарів)...а..ви маєте совість залізти на цей квадрат і ходити і плутатитись в нього під ногами...то я тепер знаю що говорити тому хто був перший в полі..Говоріть- Я знаю тут багато денариків...Я тут багато знайшов..і тупо ходіть біля нього!))) ( це в мене така ситуація була вчора)))