Ото і шкода запас завжди має бути а от уявіть гості завітають довго очикувані з неспустими руками, а ні в що налити, а ні чим закусити , сухий пайок наше все. Не хотів Вас штовхати на зловживання їдою після 18:00 але то є смачно .
Та скільки там додому йти,два куплета розпрягайте,ну і чотири запрягайте,коди будете добиратись назад
ні, якщо відходить гільза від блоку то буде виганяти воду але як прогріється, доливаєш і цілий день норма, я так весь теплий період проїздив. А з діркою в головці не повипендрюєшся.
Та додому дуже далеко,аж 750метрів...знайшов оно три горіхи,з'їв з лушпайками та мабуть ляжу кіно якесь дивиться,а боюся сам сторожувать..хто сторож той знає про шо я
Боже, це ж я все життя жив неправильно....ів і опівночі.........але ж пасок чогось такий самий, як і у 20 цять....мабуть глисти...
Щось думав що один зловживаю їжою а оно вон що робиться . Якби ви знали паничі як люди топчуть у ночі ..... смачного всім хто ще доїдає .
Не богохульствуйте, едят они ночью... Я вот чергую, так сказать сигналі виськового управлиння передаю по команде.
Закритий профіль зовсім не заважає писати в особисті переписки. 1. Тицяєте на аву потрібного користувача: 2. Випадає віконце, у якому тицяєте напис "Почати переписку": Все.
ви як той провідєц - від вас ніц нічого такі нє спрячіш ... воно ото дійсно збиравсь - думав покаюсь та попрошу у ребе прощення та пораду як вчинити в такій неоднозначній ситуації коли вже нема шо продати але шкода шо таки можуть відібрати даром ...
де всі ???? дааааа ....... солодко всі сплят ,сі позаморювали тєжкою працею та сопуть носиками в ковдри бо зранку знову в садочок чи до школи й не знают шо сьогодні вже пьятнітсаааа !!!!!!!!!!!!!