який би не був регіон, а навчвння у ВУЗах за совка було російською...технічна мова - російська, дєлопроізводство - російською...хоч дома і розмовляв суржиком (таке оточення) а в школі навчався українською але далі ВУЗ, робота - все було російською...до 2014 року... потім принципіально соловїна...
Лиф плох тем что не имеет охлаждения и подогрева батареи. Это ведёт к деградации батареи. Допустим в шевроле спарк, фиат 500Е, киа соул, гольф охлаждение есть. Это важно. Во вторых если выбирать из лифов которые уже у нас то среди них много с под такси. А это говорит о том что заряжались они от быстрой зарядки. Быстрая зарядка тоже пагубно сказывается на батарее. Если брать бюджет в 35 000 уе то можно притянуть теслу 2012 года. Если в пределах 20 000 то есть мерседес, киа соул, гольф, форд фокус. Если в пределах 10/11 000 то Фиат 500, шевроле спарк, лиф, смарт. Мой выбор после изучения текстовой и видео информации пал на шевроле спарк ев. В салоне комфортно высоким людям. разгон до 100 порядка 7,5 секунд у меня джетта по паспорту так же разгоняется с 2,5 двигателем). Крутящий аж 540 ном. Батареи расположены под днищем что позитивно влияет на управляемость и багажничек есть. Пробег до 200 км в режиме овощь.
Доброго дня,зі Святом Миколая всіх Зібрались тут нелюбителі рюське язига хоча в школі по російській було відмінно але принципово навіть в армії розмовляв на рідній мові на російську переходив тільки з начштабу бо його поважали,але він не міг зрозуміти нашу то прохав некатувати його.
згідно доповіді завриби Наталі: судак свіжий охолоджений 100-200грн в залежності від трупик/філешка/нарізка ітд і тп ...намагалась вислати мені фотозвіт але в мене вальбера німа (принцопово аби не задовбували роботою цілодобово ) окуня німа
В7 привіт. Прошу панство до теми на визначення ... https://reibert.info/threads/dopomozhit-viznachiti-vartist-blindazhnogo-godinnika.1161587/
В середині 70 х в Києві це явище прийняло на стільки масовий хврактер,що навіть були спроби чморити тих хто вчився в українській школі. Але ми тоді були дітьми з двору и кулаки у нас були,и дуже скоро розборки між тими хто вчився в "русской школе" и в українській школі закінчились.
70-ті — 80-ті. шклоа на Теремках. кляси А-Б русскія, В-Г українські. Теж нас пробували почмирити. Однак рускія, якось швидко відгребли п…ди і на тому все скінчилося.
В мене якось то було інакше, бо райончик невеликий, всього 26 будинків було, з яких 13 - совмін. І строїли в 80ті тільки совмін. А давали хати там не тільки будівникам і водіям а і тим, кого сюди присилали працювати. От ті хлопчики понаїхавших бонз і збивались в зграї та підстерігали нас, школярів єдиної, на той час, української спецшколи з англійським направленням, по дорозі додому. Вимагали кишенькові та буцкали. Але в нас в той час ще район на район ходили а отже була команда місцевих які провели зозьяснювальну програму і тії хлопчики кудись поділись. Нема їх тут, не прижились. Абабки напомажені досі лазять. Все їм мало, все їм не так. От вдова героя соцтруда або союзу - частину життя жила як у бога за пазухою: хата елітна, на шару, квартплата мінімальна, спецпайки, підвищена пенсія..... А за шо? Що счі варила чоловіку..... Вони і зараз живі ті клячі, всім не довольні. В мене сусідка зараз така, з Печерську переїхала: А вот я в молодості в Мацкве.....
для водія початківця знайомий своїй дружині яка тіко права отримала део матіза купив за 3500 у.є, на третій день стойкі кирдик , десь чи в люк чи бордюр вїхала, ремонт 300 у.є. Питьаю ну і як навчилась їздить, пауза.... та продав матіза за 800 у.є, в прицеп вїхала отакоєот.
Вітаюсь, товариство. В нас весна, котик торжествує) Воно і добре, мені хоч снігу щодня не треба відкідати) А святковий настрій... Так воно хоч би і сніг був, а його все одно не буде шось( Ну то таке)))
Я оце все, камради, задивлююсь на наш український джип, на волинку) Та, то нею не рвонеш Прилуки-Львів, наприклад, але по іпіням... Якраз воно. Знаю ті + і -, але от подобається мені, і все) З іншого боку, машину чисто для копа, на якому я зараз майже не буваю...
Це теж мінус. Знайти то можна... Як казав батько камрада, то треба зразу півтори або дві брати, одна як донор на запцацкі) Позаминулого року приїжджав він нас визволяти, акум сів посеред лісу... То в нього волинка, вже років 15 як. Він мисливець, щотижня фактично їздить, доглядає. Казав, ліпшої машини нема)
Це все так. Рідному братові пощастило в далекому 2000- му році прикупити " луцика" з пробігом в 11 тис.км., і зламаною хрестовиною спереду зправа.Рідний тент, все майже нове. Як той пенсіонер примудився зламати...За цей час ми примудрились вибити лобове скло, і відірвати передній лівий аморт...з м' ясом...Мінус тента- в авто нічого не залишиш...ключі, домкрат і інше в ящику на замку, акум теж, зробили замок. Захист на днище замінили своім....комфорту правда нуль, але далі чим за 50-70 км., ми не іздимо...тому бак невеликий втулили під капот. При передньому приводі розхід нормальний, але коли задок підключиш...ой вей... " Запоровськоі" V- образки хватає з головою, міняти не захотіли.
ми на матізкі з двиглом до 1.2 тюнінгованим вчотирьох пів-Крима об’їхали свого часу. + він був на метані)))) Коли зелена міліція нас спинила якось, то вони просто офуїли. Жаль продали тую Мотьку. класний жужик був
Бабусі якось хлоп дрова привозив-шикарна вещь. Він тент викинув, зробив жорстку будку і тудой дровцята в лісі киздив, сзаді дверка, все цивільно, жип навіть на литих дисках був. Два здоровенних хлопця, пилка і ззаду повно дров з лісу виїздили аж бігом. Якщо заморочитися-думаю можна знайти живі екземпляри, у багатьох пенсіонерів стоять, гниють по селам.