Якщо рахувати злотий по 6 гривень, в нас живий короп по 12 злотих, тобто по 72 гривні, а на осетра та хфорелю не дивився.
Тю, та ви ж не на рівномі місці прийшли «чого ви тут всі без шапок?», а з приводом, ще й з яким. А те, що кіт по клавіатурі бігав-то дрібниці.
аналогічно! трачу 2000 ойро в місяць на газ (це десь 4000грн по бензу)...моніторю електрички...око зачіпилось за ліфчик...
Я з Києва. Жінка з Марика. В ці 70-90 роки в Києві було прийнято розмовляти російською, щоб не дивились як на селюка(нікого не хочу образити. так було), та ще й чморили. Отаке було. А Ви кажете російськомовний регіон.......
external.fiev7-1.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQA8XCMiKJd9OjE7&url=https%3A%2F%2Fmedia3.giphy.com%2Fmedia%2FJIX9t2j0ZTN9S%2Fgiphy.gif&ext=gif&_nc_hash=AQA7J6ukmtqHBw6x
Я с донбаса. А именно с Первомайск который под окупацией. Молодость провёл там. Потом зароботки в рашке а затем Киев. Так что как видите среда такая была(. Но в школе довольно не плохо учил Украинский язык. Даже интересно было)
Сам виріс так що знаю обидві мови, але що на праці що на навчанні скрізь було руська та і шас теж саме, але останні роки пейшов на рідну солов'їну більш до вподоби самому.
Палата представників Конгресу США затвердила двопартійний законодавчий акт, який передбачає надання $698 млн на безпеку та зовнішню допомогу Україні у 2020 році. Про це повідомляється на сайті конгресвумен Марсі Каптур. Вот наши союзники. Благодарочка (с).
Це ми можемо прочитати отут: https://reibert.info/threads/sobytija-v-mire-i-ukraina.741829/page-146#post-12808762 В нас тут інші розмови.
Ви ж наче вже почали на рідній писати. Ось і продовжуйте. А новини ми тут постимо ті, що торкаються нас на місцях, менш глобальні і більш приземлені. Обживетесь - побачите.
Альфред Юхимович. Сайра хай вас не ї*е, пан Сивуха, – вам її все одно не їсти. (До Шльоми) Давай, жидок, розкручуй дрота і йди сюди – ми тобі посвящєніе в митці зробимо. Шльома відкручує дрота і залазить до вагона, де його відразу ж починають киздити любителі цієї справи: Магарич, Омелян Косопизд і Харитон Уйобищенко. )М(
До адвакана не дотягнув но юридичну освіту маю давно то було, зараз все помінялося і по роботі є невелика потреба. Всіх причасних зі святом .