Вітаю товариство! Темно, тепло - зима,qrwa! Вчора поїхав на ринок, накупив живих коропів (у цьому році у маркетах живої риби нема) та ходив з отим відерцем, купляв інші речі, чекаючи щоб мене якісь екотерористи зачепили, але усі десь поховалися
Доброе утро. Вкусный итальянский кофе выпит. За окном слегка туманит. Тепло как для зимы. Всем позитивного дня и приятных людей вокруг.
Щось шматочок замаленький одне може радості добавити що отих цукерок сальних парі кіло в наявності сьогодні з собою трішкі взяв піздніше сфоткаю поділюся світлинами, ближче до обіду бо зайнят трохі .
В интересные времена мы живём. Дональд Трамп став третім президентом США після Ендрю Джонсона і Білла Клінтона, якому Палата представників оголосила імпічмент. Імпічмент оголошений за двома представленими демократами статтями обвинувачення – у зловживанні владою і в перешкоджанні роботі Конгресу.
Специалисты телематического сервиса Geotab изучили, насколько быстро теряют емкость аккумуляторные батареи гибридных и полностью электрических автомобилей. Выяснилось, что деградация идет довольно медленно – всего на 12% в течение 6 лет. Мне как человеку который в следующем году собирается переходить на электротягу интересно такое прочесть. Мониторю всё по электро карам.
В приходi СБ все ексклюзивне, тож вступайте, вам також щось чи когось пiдберуть P.S. доречi, пан К щось з вашим прийомом у клюб недопрцював-навiть я з Привозу украiнською пишу, чи може то вже нормально при новiй владi
Дякую.) В мене зараз джетта 2013. В наступному році планую перейти на єлектромобіль. Зара у плотному вивченні чього світу дротів та батарейок. ПС. мова мені рідна але так вийшло що я з раша мовного регіону, переважно спілкуюся у побуті російською бо таке оточення.
Онли электро. Надоело кормить заправки. Только на бензин в месяц 4000 улетает. А электричка будет в месяц есть гривен 300 с моими пробегами. И это не считая расходов на ТО и боязнь попасть на шмурдяк вместо бензина. В год экономия около 4000 уе....
Це, пізжець Прогрес на обличя... Що воно вчора було... Шановне панство, прошу вибачення за тої повідомлення. Буває...