та всратись від таких манюкенів можна. яж на праці всеж таки а не десь у теплій хаті де сокира поруч. а як насниться таке, що тоді га? і мокрими шподніми невідмашешся
вам ото аби тільки жарти жартувати а мені все єдно жахливо тепер. всьо. буду цілу ніч сьорбати каву, матюкатись у пусті зали та співати соромицькі пісні. ледь не забув. ще і палити у кабанеті бо на двір виходити страшно, а раптом воно там чатує. отакоєот
Та шож Ви такий ранімий? Дотого цю даму я вже тут постив, рочків зо два тому. І тоді теж рана така страшенна була, шо ваще...... Ладно. Кицьок накидаю:
70 кил я мав ще в 9му клясі ...до войська мене забрали 75 кил ...з войська відпустили 85 кил ...років з 20 по войську тримав 85-90 кил ..а потім розкабанів до 100-105 кил
неможна книжки на гівно переводити, їх читати треба та усяких розумностей навчатись. та і папір там не туво. туалетний все ж таки ліпше, мягше та зручніше. тож залиште свою настальгію по суцільному діхвіциту та застосовуйте туалетний папір за призначенням.отакоєот
Дякую але н1т. До всієї екзистенції та горького катаклізму - я ще й спиртного не вживаю. Зараз читаю Дюпуї-Дюпуї і проходжу в ХОІ за Хітлу весняну кампанію 1942р. (поки чотири фронти - Східний, Іспанський, Єгипетський та Мароккансько-Дакарський, а ще комп здуру в цьому році грає в "оверлорд").
У мене нема нольстаглії за тими дефаситами. І взагалі більшість книг у бібліотеках не варті того лісу, що заради них пустили на папір.
та воно то так, але напривеликий жаль поки що недозволяють спалити увесь паперовий мотлох у великих багаттях під обєктиви медійників. отакоєот
Добрий вечір. Політики не треба!. Погодка радує копачів, друге діло що в березні мабуть будуть мраки. Питання до газелістів яка помпа стоїть на соткі УМЗ?
Якщо відповіді не отримаєте. Спитайте мене завтра зранку, зможу попитати у друзів з автобазару. Телефон я давав, знайдете в переписці.
Пане,ми якось самі новини почитаемо.Вам сумно тоді сюди https://reibert.info/threads/kak-brosit-pit.635289/page-11293#post-12777210