То у Вас питання неправильно поставлено в хаті. В мене колись були закидони, особливо як з мамою поговорить - починалапіря розпускати: Твої спінінги не там стоять; по всіх кутках твої снасті.... А я і кажу: Вони там стояли ще твого приїзду в мій дім. Не подобається? Ондо бог а онде поріг. Не триматиму. У дітей сам спитаю: Чи хочуть вони в стольний град Маріуполь чи вже якось в Києві залишаться. І тихо в хаті...... Навіть миші в приазовські плавні потікали... Так, сварки бувають але руки ми не піднімали друг на дружку. Я цього не розумію. Це вже повна зневага та ненависть, коли чубляться. Ондо сусід: чубилися потім знов кахання, потім знов: вона йому носа зламала на новий рік а він їй половину кіс вирвав..... Потім якось перестали спати разом і розмовляти. А як діти пашпорти получили і розлучились, хоч і живуть в його хаті в різних кімнатах. Ну не може каралєва зі стольного міста Васильків!!!!! повернутись битою, драною кішкою зі столиці..... Ви б її бачили: ногі короткі та криві, цицьки пообвисали, все в розтяжках та ще й монголів в роду мала бо і діти в дитинстві були з пласкими обличчами... А чорнорота..... Колись прийшли до мене НР зустрічати. Ну і вано за звичкою почало мене строїти, голос піднімати. Я лишень сказав: Вийди з хати геть, назавжди! Ні її чоловік ні діти, які сиділи з нами разом з нами за столом, не мовили ані слова. І вано пішло і вже ніколи в мене не було.... А ми далі собі гуляли.....
Не шта, а дуже навіть гарно з синюватим відтінком. Доречі, десь є та хімія та масло, тре наподарувати комусь.
а що на лижах з ружом вже не бігаєте? … ну на водних лижах, або на роликових… Колись бачив в Чабанах на роликолижах і з ружбайками люди в бік Круглика бігли… назад не верталися.
Не поверталися тому, що на Янковичі ломились. Ось там, перед селом, в ярочках і знайдете їхні ролики. Про ружбайки - нє, не чув.....
Адам Жоржович (знаходить кєпку на тумбочці і надіва на голову. Мрійливо сам до себе). От я часто думаю: нєкоториє тьолкі у компанії розказують друг другу разноє там пуйо-майо, от подивіться яка я умная, я етого не люблю. Адам Жоржович надвигає кепку на лоба, гарно піднімає брови і заходиться видавлювать прища на носі, а видавивши зсовує брови, примружує оченята і корчить в дзеркало огидні гримаси. Адам Жоржович (солодко бормоче під ніс). Мен – кіздєц усьому. )М(
Добривечір. Нещодавно мені приходило замовлення з Китаю під таким кодом. В основному йдуть на НП, але дивіться, бо вони іх перемарковують. своім кодом. До речі дійшло за 21 день.
З_вісно, це просто жахлива новина(Бідний кореспондет чи Білецький....????) з теми: Ситуація в Україні. А нашо вона нам тут? Ми її подивимось там. Чи Ви то бачили?
Не тягніть сюди політичні пости, будь ласка. Тут тема за інше. Якщо дуже свербить, то викладайте їх у "Ситуація в Україні", спеціально для таких постів тему зробили. Останній хто тут отаке усяке писав, був пан К., але навіть він вже зрозумів, що не треба того робити. Не робіть і Ви. Дякую.
та нормально все з питанням я образно казав...а руки один на одного не піднімаємо...не ті вагові категорії: 105/70 ...та й куди піднімати? раз попаду - прибю або покалічу ще ... а питання моїх уподобань піднялось всього 1 раз...якось по молодості на першому році життя заікнулась так чуть чуть про полювання...кажу я зараз таки іду на полювання а ти можеш скласти чумаданчика якщо щось маєш проти а ключі залиш під ковриком...прийшов під вечір - всі вдома...ну і славненько ...більше це питання не піднімалось
Приходять в РАЦС (чи ЦНАП - адін пуй) розлучатися дід і баба, обом під 90. Всі дивуються - ви ж така ідеальна пара, зразок на всю губернію, діамантове весілля відгуляли, десятки внуків і правнуків, що си робит? - Та ми якось і раніше не фанатіли одне від одного, нарешті пора на волю, пожити спокійно. - То чому ж так саме зараз вирішили розійтись? - Чекали, поки всі діти повмирають, щоб їх не травмувати.
Геть Вам настрій та гумор портить, побачене та почуте на роботі. Приміть румочку коньячку чи монетки поперекладайте, якщо збираєте. Серце за Вас болить.
мосьпане ну хоч ви не травмуйте мою дитячу не окріпшу психіку отими чорносракими обізянами. ну це ж капець якийсь. мені ж тепер не заснути а я на тєжкій праці. то мушу вештатись цілу ніч з кутка в куток. а воно мені таке треба. яж вам нічого поганого не зробив