Хто,кого,перемога за ким? Я вам таку річ скажу,про землю,в Польщі наприклад хто має землю ,пенсію не отримує,якщо хочеш пенсію,віддаєш землю державі. 2.іноземцю більше 0.5 Га не світить,і то біля будинку, більше землі,тільки аренда. 3 .є мінімальна ціна ,за 1 га,десь 5 тисщ.американських грошей. То поки у нас таке по конституції не зроблять,ніц не буде доброго.
так це що на поштамп бігти щоб тєдєграму подивитись чм як? та і як тую тєлєграму дивитись. там жеж декілько слів надурковано і всьо((((
Аваков наче на пост премэра лижi нагострив. Не зроблять, нi верю Доречi, там бляхери також сьогоднi мали збиратись. От i добре, що не знаэте що воно таке, я саме в ньому колись спалився.
тобто? вас десь побачили у той момент коли ви непристойно себе поводили та позорили нашу клюбу чемних хлопів?
то дуже тєжка наука і багатьом вона не під силу. деякі взагалі читати невміють тілько Ctrl+C Ctrl+Vнавчились робити та усяке лайно псяче тягнуть до клюбу хоч і право на те немають. отакоєот. тож якщо хочете навчитись на митця то слухайте тільки мене, я поганому ніколи не вчив і не навчу.
я вже думав запросити вас на вечерю, а зранку танку копати. Топаз температурить, Швед мабуть десь нігерів киздить, бишівська хунта столицю асапить. покопать нема з ким, танків нема, ауреуси примерзли до дна річки.
Шановні, зтось знає, що то за код стеження з алікитаю AENM0000356819NPI Наче не такі раніш були. і ніде не відстежується - ні НП ні УкрП
А якже, навiть сльозу пустила, напевно на радощах, що до мене черга зiбралася всяке залiзячча поворонити
тю це яким відстеженням? щось я вже туплю - чи бравзер вистьобується мені лише сказали «Отправлено из страны отправления»