то в мене від морозу та снігу неякі літери погано кнопаються. ні щоб ото поспівчувати та прислати мені якусь дрібничку на кшталт шватцлозе так ти іще і знущаєшся з мене старенького.
Ну раз ти пташку не вдув, то подумаю і вишлю тобі гуманітарну помощь в відє настойкі на золотому корені
дякую! а що я маю з тою настойкою робити? я спиртне не вживаю. так що висилай три шварцзоле та гасову лямпу франца-йосипа.
Ось куме найшов ваш тогорічний пост, а таке враження, що ви його щойно написали До речі, на фото не ваш город засипало?
На уліце погода гамно , вітер, мроз -8 по таваріщу Цельсію. Давайте поностальгіруєм по літечку. І я як справжня, черства людина всиплю троха фоток. Ну шо, поїхали
А пана Консерватора мабуть таки засипало, бо мовчить. Мабуть сидить засипаний в клуні жує САЛО і запиває ерзац-кавою, трохвейною
Так маєте шанси швидше весняну земельку отримати. Сніг видно більше рівнини цей рік полюбив - у вас 5-8 см у нас 30-40 а на рівнинах певне до червня стане.
Зараз заліз у фотки. Востаннє на повноцінному копі був 2 листопада, перед снігом. Розвідвиїзд три тижні тому повноцінним не назвати. Тобто фактично вже 5 місяців копу не було... Що ж це коїться на Київщині ??? А тут запитання як хто жиє? Отак хреново і жиємо... Одна надія - надолужити влітку .
я не у клуні сало жрав. я сходив на відвідини до одної цікавої комори. та притяг трохи хламу. облігації з 1940 по 1943, штандарт ударніка каму ністі чего куда(с) та прапореь уерсереівський. нічого цікавого але все єдно хоч якась розвага
Шановний, ану скажіть мені куди поділось те ваше хвото, де ви такой балшой начальнік, сидите на продскладі, а позаду вас огромне калічество тушонок і прочіх вкусностей? Негайно верніть хвото назад, бо на цьому ви якийсь несер"йозний і нехфотонегігієнічнийЯкщо не вернете то я напишу скаргу в ООН і ето, як його - лігу націй, понятєльно?!
мо я і не офіційний та не серйозний але добрий та веселий. а тая світлини в мене захована. щоб вороги до моєї маленької комори не добрались та не залишили мене на ніч голодним..
дійсно цікаве. особливо коли друже Опришок там стежкою повзе згинаючись під вагою хабара який він знайшов. а тут така халепа, гелікоптер.)))))))))))))))))0
А я тут нишпорив по нету, та знайшов "Оди салу" . Ось, наприклад, звідти (російською): "Люблю я сало с детских лет И съел его за жизнь свою немало. Вкуснее сала в мире пищи нет, Вкуснее сала — только сало с салом. О, сало, сало! Ты — любовь моя, За все мои мучения награда, Ты — солнца свет и трели соловья, Другой закуски мне вовек не надо. Когда бывает в жизни нелегко, Не вешай нос и не грусти напрасно, А вспомни запах сала с чесноком — И сразу жизнь становится прекрасной". Автор: Сергей Шарик. http://wap.sedova.borda.ru/?1-8-0-00000259-000-30-0