Підпис я видалили. не гарно получилось, вибачаюсь. Grifon 88, а що було? Тоді багато постів було видалено чомусь. corbie, яка ж вона пісна, якщо на олії смажена..
Ображаєте - яка олія? Тільки сало. А сало пісний продукт - пан @консерватор Вам докладжно роз’яснить))
Бо один пан почав постити чоловіці цицьки, а інший взагалі якесь неподобство. Чиможе пан Грифон про «синичок» натякає))))?
Краса, я теж полюбляю дієтичного сальця розтопити на пательні небагатонадвапальці, а потім туди накидати якогось мнєса, чи картоплі і засипати це все жменею перцю
Трошки сала більш треба підрізати,та картопельки в мундерках,тоді буде в самий раз,беру з собою кошерної самогонки і консервованого чорносливу,то не тільки буде прописка пройдена а і отримаєте 49.9% акцій клюні з карасіновими шкарабаньками
Раніше брав багато Matrix бо міняв по всій хаті. Працювали по 5 років, деякі працюють досі - 7 років. Зараз беру Luxel, з 6 штук за 3 роки замінив одну.
В британской компании разрешили брать отгул из-за похмелья http://expert.in.ua/novosti/0/153-v-britanskoj-kompanii-razreshili-brat-otgul-iz-za-pohmelya Нормуль. Сразу видна забота о сотрудниках)
Увы про личное бесед с незнакомыми лично людьми не веду. А вообще я копарь в отпуске (болячка обострилась и уже год не ходил).
Matrix в гаражі відпрацювали 5-ть років, в хаті на пару місяців менше, но свое відпрацювали на всі 100% на кухні і ганку третій рік стоїть Luxel, минулого року вкрутив у ванній кімнаті і не шкодую. Брав теплі, бо білий колір якось недовподоби. Якось так.
На кухні пару місяців тому перегоріла велика, на 12В. Сказав сину купить. Купив.... теплу, поставили. Прийшлось мінять на холодне світло наступного дня бо світило не так яскраво, як треба, або звикли.
це не особисте а общєствіне питання. щоб знати з ким маємо справу. особисте булоб якщо б я запитав щось накшталт де ви заховали отії золоті червінці та скілько ви вже витратили їх. тож продовжимо. так от. чи згодні ви посадити дерево, побудувати хату, виростити сина, вбити ластівку та закатувати москаля