Доброго ранку кнопарі! Бімба двічі в одну воронку не падає....хвіг там! падає ще й як падає!!! сиджу і ржу вже пів години: рік тому на парковці біля гіпера стояла одна муцубісі...стояла собі, стояла поки з гіпера не вийшла одна баришня, не сіла в ту муцубісі, не здала назад і з виворотом, з розгоном не врізалась в знак "пішоходний перехід" біля якого вона стояла...все сталося на очах камер відеонагляду...знак був добре забетонований, труба десь діаметром 60мм, тому дійшов майже до стійки лобового скла - практично відрубавши крило, погнувши рульове, передній ричаг, передню стойку колеса...довелось викликати ГАЙців бо баришня ніяк не могла змиритись чи вірно встановлено знак...приїхали ГАІці - обяснили розклад... минув рік...на парковці біля гіпера стояв фіат...стояв собі, стояв поки з гіпера не вийшла одна баришня, не сіла в той фіат, не здала назад і з виворотом, з розгоном не врізалась в знак "пішоходний перехід" біля якого вона стояла...все сталося на очах мого зама який рік тому приймав участь в розборі польотів муцубісі...з фіата вийшла ТА САМА баришня, побачила мого зама...німа сцена....бомба другий раз попала в ту ж воронку...ржали обоє...довго...знак похилився, на машині легкі примятості/подряпини...на цей раз розійшлись без ГАЙців сиджу ржу...2 раза виходив дивитись на знак...німе питання: ЯК???? ЯК СУКА МОЖНА ЙОГО НЕ ПОБАЧИТИ????: ПС крайня подія сталась наприкінці літа... ту бі контінуед...
Доброго, весняного дня! Ясно, сонячно, +10 і більше. Кожен раз, як бачу це фото з влучним дописом, в мене гарні емоції:
бачу що ви вже тутка трохи освоїлися. тож як будемо проходити прописку в темі щоб стати членом нашого клюбу чи як, гаявасуважнопитаю
і взагалі що це до бісової матері за псяче лайно!? на яку холеру перетворювати засідання клюбу у новосну стрічку та тягти сюди усякий непотріб?!
Бог-любить троіцю!!!) Всім Вітання!Та гарного котодня! Цікаво до кого пані примкне?До клюні чи до приходу
Перебираю ЛЕД-лямпи. Тепер знаю які куплять не треба: LEBRON -прожила 3 місяці; ELM - пів-року VIDEX - пів-року. Причому здихають або через погану пайку, або кондьори стоять на нижчий вольтаж - здуваються.