І на кого ви залишили деревця у лісосмугах і тендітних хвазанчиків ? Невже отак задарма віддасте у волохаті руки браконьєрів любу неньку ? Осьо вам трохі настальжи . Бачите шо койіться без карабінки ? Отож . генацид .
ми не маємо здатності до самовдосконалення через уроки новітньої історії - прокакунькали ми тую неньку , як каже про нас один мій добрий знайомий житель заходу :" Ein voller вauch studiert nie gern "
погано знач знаєте. то ще той харцизяка. він і тверезий недуже а як підіпє то і взагалі небезпечний. з останій його пригод це грабунок пересічних посполитих які дровець на зиму вирішили підсобрати тп полювання на мисливців через вбитого когута. а за постійні розстріли сусідського душу коли там сусідка купаєтся так і взагалі мовчу
тю, так я, наприклад, випиваю не тому що депресія а тому що лікарі рекомендують, настоянки з терену, абрикос, вишні почитайте які корисні для здоров'я
Wir sind des Geyer schwarze haufen .... Krieg ist wie ein liebe - leicht zu beginnen, schwer zu beenden ...Aus der geschichte lernen wir das wir aus der geschichte nichts lernen.