нас ЙОлки теж почали продаватись. з чипами. але ціни капець. за дрючок під два метри з недуже пухнастими гілками 250-270 гривень.
Вітаюсь, товариство. Сьогодні день знахідок. Перше, колупався з проводкою, потім хотів розібрати подовжувач, несподівано знайшов набір шестигранників, думав, він десь в країні мальборо... А це хотів випрати парку, в кишені знайшов таке. Хз, я її рік точно не вдягав, і на полюванні не буваю, десь знайшов та чомусь запхнув в кишеню.
Ось таке сьогодні в місті знайшли. На фб виклали. https://www.facebook.com/100008925545644/posts/2194537744187056/
свинус алкашус вульгаріс.тобто пяничка звичайний якщо перекласти з латини. що там дивного? я майже такого у суботу виштовхав коли він до бублитеки заблукав. то мусив розблукати його та дати цілющого копняка на дорогу
То дарма. Мо' в людини депресія, а він слабак? Бо воно тільки слабаки бухають, сильні депресію зневажають) Тому непитущих і так мало. Як казав друг дитинства-мляя, мені не можна в буцигарню, я слабохарактерний!!! В ітозі, тоді отримав условку, а за пару років все одно сів. Ст. 307, наче.
та яж і бачу як ці деприсівні ще і сонце не встало а вони вже кучкуються біля ринку у скверику а потім цілий деть там товкуться, сплять та деруться заважаючи іншим людям спокійно перепочити. і кожного дня одні і ті самі депресують чи від депресії лікуються. куди там тому пісіхатірапєвту
Вітаю вееельмишановнетовариство! Багато справ на карку сьогодні мав - на початок візит у діабетолога - сидів із дві години, чекаючи аж зможу побалакати із лікарем. Потім поїхав до відділку моторизації щоб скласти папери на продовження дійсності прав, а потім до Центру зайнятості - це останнє від моменту як увійшов, взяв номер та вийшов зайняло аж 10 хвилин - на що кому, до яснего буя потрібні ці центри!? Потім до дому - а тут й донечка приїхала, тож розігрив їй вчорашній плов, собі розпакував брі (бо перед її приїздом навернув хліба із салом) та попили це усе Рійохою - тепер сиджу балдію та чекаю на дружину
Псіхотерапевт воно дорого, ото нещасні і лікуються, як можуть. З іншого боку, позаздрити можна, бухати воно не спортом займатись, тут здоров'я треба.
Робочий день оголошую закінченим, вимкнув сайти по роботі — і я вже не на праці а відпочиваю. От так би ще ноута маленького і бескоштовний проїз по всіх країнах, де у нас безвіз… і можна працювати звідки схочу) Аби тирнет був
а от єслі в мене нема діпрєсії і все вроді нормально і все єсть ( ну за ісключєнієм повної зеленої жопи в державі шо колись звалась Україною) , але я всьо одно майже кожного дня бухаю - то я сильний чи слабак ?
бажаєте скласти кумпанію? але обережніше. пан Ку має дурну звичку як напєтся то починає полювання за сусідами або просто за пересічними посполитими які невчасно зявились у його полі зору. я попередив.
не повірите - вечеряю смажену білоруську картоплю , квашену капусточку , читаю новини , і допиваю пляшку "німірова" малими порціями , але я не якийся там п'яничка шо сам втіхаря дудле з жадібністю - я за вечір більше як трістьома грамами не вживаю і кожну чарочку випиваю за здоров'я гарних поважних панів - ось останню буду пити за здоров'я Олександра Габишева
нагла брдезінформація - я спродав зброю і ви то знаєте ! зара маю в арсеналі тільки вила , сокири , лопати та зручну фінську станкову рогатку шо шмаляє шаріками з подшіпніків
Головне щоб його творчістю не перейнялися... Бо руки будуть дурно пахнуть, здоровкайся потім з вами...