у мене два таких лежить, один носили в сервіс, треба міняти запчастини замовляти, то дешевше робочий буде купити ... а інший недавно робочий мій, що на аукціон фото лотів виставляв нашатнувся..
Доброї ночі, на сьогодні все іду баїнькі бо завтра на роботу важку не хочеться но мушу, хоча краще вдома чимось займався толковим, но то таке. Доброї всім.
Доброго ранку в понеділок, тиждень буде веселий бо в шабат працювати мушу а покі +6 і моросить місцями. Кава була смачною, в продовження теми про ХО з набору різачок сальца вирізати . Гарного всім дня.
Доброе утро. Кофе приготовлен и употреблён. На улице пасмурно. Слегка туманит. Температура плюсовая. Всем позитивного и результативного дня!
Доброго ранку. Плюс 6, хмарно. Треба працювати. Йолок вже ціла купа в продажу. Гарного початку тижня і міцного здоров’я!
Привітався , в бункері усьо в порядку . в нас також йолок понавозили . дружина каже шо ящьо зараз купити то на новій рік якраз обсипиться ...
Доброї маньяни, хунто. А навіщо та ялинка в хаті? Посадіть бамбук в відро і щороку прикрашайте, ні вудлища заодно будуть
Вітаю. Перемерз та лежу з температурою газекксус поки там де і залишив, вчора нічого не порішав все закрито неділя.
Доброго ранку товариству! Сонечко взійшло, патура +3, але має бути +8. Сніданок, каву та рогалик проковтнув. Зара собачку вигуляю та по справах на місто - лікарь, продовжити права та до Центру зайнятості, а потім байдики буду бити - усім гарного дня та ще гарнішого тижня!
Вітаю панове, +5С, хто на праці сьогодні і завтра так вам і треба і щоб і післязавтра теж там були. вчора був в сауні, так нічого особливого, сауна як сауна баня ліпше.
Ну якщо треба, то я можу сірники підвезти. Якщо Вам дуже не подобається тая шеловська заправка Тут виникло питання- 1-й раз закипіло, бо термостат, а вдруге - бо коли міняли термостата, повітря десь потрапило. ПиСи в сусіда газель)) Він правда в Києві зараз, але розказав про таке саме
Добридень....в пластмасове відро мокрого піску, і туди ялинку....за необхідності підливаєте....Прорости не проросте, але сипиться не так швидко...