30 км. від мого подвір’я. еслішо заїжджай. Будемо танки шукати - а газель прикопаємо поглибше, для прийдешніх поколінь)))
кумусь штанга потрібна , колись пан Фігаро подарував . нижня частина вломилася то була заміняна на трубу нібко . вийшло дуже моцно . наподарую , звертайтесь
Привітався з усіма недільного ранку, +4 місцями соняшно, роботи на сьогодні багато, кава і до справ. Гарного всім дня.
Вчора казав що він до мене повернеться, от і маємо прилип як отой бумеранр ніц не можу розтатися, доречі вчора дивився подібні в двічі дорожче ніж замовляв собі .
привітався ! моя кума торгує на базарі в повіті молоком та сметаною і назбирала цілий мішок п'ятаків - от їх відмінили як валюту й вона хотіла викинути . я взяв собі сотні три й буквально сьогодні зранку видзвонив свого боржника й дав завдання аби як мисливці роз'їдуться подомах - в усі ямки шо за містком і на покинутому хуторі закопав по одній-дві монети бо вже задовбавсь ловити ті ямки коліщатами свого уазіка коли їду до старої криниці . ото буде всплеск андреналіну тим манєтокопатілям