от ви якийсь ізбіратільний - одним радите в пічку покласти , а іншим десь за п'ять кільомітерсів гілками обкласти ...
а що робити якщо тілько від одного вигляду обісрався що 5 км бігом біжав. куди там йому ще до вас у піч тягнути
було вже. я тоді ще пропанвав зробити концесію та відправитись на полювання але мене чогось ніхто не підтримав в цьому моєму гарному починанні. отакоєот. а ви кажете
Кабелі каруселі, що упало то пропало головне що мішка дома не загубили тож шукайте на нацблищій зупинці .
Стійкі сальтісона з кров'янкую і нікому не треба . Хоча то влітку було, мабуть все сало мабуть до лісу втікло . Програма таку тему .
Добрий ранок , Українці ! Я б залив ( а вже таки так і зробив але в моїй магістралі всього влізло трохи менше двох відер ) розчин дистильованої води та звичайного спирту бо бувають такі ситуації що покидаю хату на декілька днів чи навіть тижнів . Колись в нас на "космосі" був супермаркет де при купівлі одного ящика катанки в подарунок на касі давали ше один , я в село накупив ящиків з десять такого продукту бо там мама розраховувалась такою валютою за оранку городу , за пижжену з ферми в колишньому покійному колгоспі пшеничну крупу , за те шо порубають дрова чи заріжуть кабанчика , за те шо перекопають під зиму в садку та багато інших видів товарних відносин та послуг . От і залишилось в погребі ше чотири ящика того валютного фонду . Я виклав на мороз пляшку й приємно здивувався коли побачив що воно не замерзає навіть при 20 градусах морозу - от і мене почала турбувати мисля як той сурогат можна викоростати . В цьому році в хаті зробив таки опалення на паяних трубах та економних батареях , спочатку залив на випробування дощову воду , а вже ось недавно як в нішах під батареями фарбував гіпсокартон та переустановив батареї то залив два ящика того составу . Що то не метилова паленка я вже перевірив і спокійно запустив опалення . Але в мене закритий контур з насосом та енергоакумулятором , всього три маленькі батареї . Спочатку було чути трохи в повітрі присуцтвіє того хладоагенту , але два-три рази протопив і всьо в нормі - пахне тільки гарячою грубкою та лежанкою
Шалом. Погода не міняється, туман не уходить...... обіцяли дощ, масниця не проходить, голова тріщить, настрій 0........................
Героям слава! Вам розміри дзвіночка треба, в нас є але бажано не вивозити бо то в моєму містечку достопримічательність гарна і людям на радість, і громаду можна збирати, тож без нього ніяк а фото можно приїжджати робити . Буду в день поруч сфоткаю ще.
а при нагоді можна відкрити крантика та і сьорбати прямо з батареї. ото буде дійство коли хтосьпобаче. а як ще і скуштують то місцеві з спрагою розберуть до бісової матері отую систему опалення та ще і радіятори з рурами повикручують аби тілько дістати тую жівітілюну вологу. ну або ви самі після гарних посиденьок та через лінощі та велику відстань до крамниці почнете похмилятись. отакоєот. а ви кажете