Привітався з усіма в п'ятницю 13-го, да Андрія і Андрійовичів зі святом . Погода не дуже, а часу то немає, то телефон не тягне, ранкова кава була смачна, всім гарного вечора.
А он, недавно, позбавили мій улюблений ліс достопремічательності) https://val.ua/site/114063 Скільки там лежала, всі копачі про неї знали. А це хтось настукав.
Спойлер: полюбила тракториста и, как водится, дала- три недели сиськи мьіла и соляркою ссала... )Х( ..
То дивіться приват. Тільки завважте, там було 19 сигарет мальборо тач 4. Я добре памятаю, що запакував нову пачку, викурив одну під каву, сів і поїхав, а портсигар на лавці лишився. Так шо верніть, як взяли)
А читали коментарі? Отак то... А взагалі, мо' то і не та. Тая наче значно глибше лежала. Не памятаю вже, коли крайній раз минулого літа, здається, мимо проходив, яма обвалилася і бонбу не було видно.
Там лавочка у вигляді пня і цікаво що то папіроску такі були що одразу поїхали, там поруч транспорта геть не має, а тож що є то міні усі знайомі не перший рік чужі на довго не затримуються .
Всіх хто стосується . Цікава картинка трапилася добавляю, може хто ще не знає що можно відмітити, сьогодні .
Ви мені тут качелей не починайте, а вертайте портсигар! І папіроса була смачна, а відїхав, бо спішив додому, тому що жінка сварилась, що шарахаюсь від світла до світла де попало і нічого дома не роблю. І я ото щоб щось зрозуміле їй додому привезти, наламав по дорозі цілий туркестанський мішок кукургузи, то і поспішав щоб піддобритись і уникнути репресій)