Доброе утро. Вкусный кофе выпит. Погода не айс но и не зимняя. Всем хорошего дня и улыбок на вашем пути.
Ну і нашо, питається, в цицницю, кицьку спотворили фотожопом? На вулиці все те саме, що і вчора. Десь сквозонуло, маю масницю, ось і бурчу зранку.....
Вітаюся, товариство. Шось воно на зиму взагалі не схоже. Так собі, глуха осінь. Я он довго і мляво шукав собі якесь пальтечко, щоб пошити польський однострій на УНР на 20-й рік, і ось, днями йшов і знайшов)))
Доброго ранку! За вікном 0 градусів. Тиняюсь по квартирі, не знаю чим себе зайняти. Поїду я на столицю, бо вже надоїло все. На роботу тягне, походу відпустка закінчилася раніше..
Доброго ранку! Таки Андріїв та Андрійовичів з прязником будьте здорові! Напривезли мені насоса,але фінанси поють романси тож підключу не скоро) можливо літом
Доброго. По жопі не завжди скажеш))), а ще як деякі про хлопчиків зачастили згадувать По погоді без змін...сиро, пасмурно, вітрюганіще
Пляшку собі залиште, щоб я вам не дарував. Там пляшкой не обійдеться мабуть таки те щось продать непотрібне щоб купить потрібне